Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt
  • Arminas Urbutis nežais 2-3 savaites

  • „Šiaulių“ aukštaūgiui dvikovoje su „Žalgiriu“ po susidūrimo diagnozuotas šonkaulio skilimas

  • „Šiauliai“ rugsėjo 20-ąją žais FIBA Čempionų lygos atrankos rungtynes

„Šiaulių” komandos kapitonas Arminas Urbutis negalės padėti savo ekipai naujojo sezono starte. Šono sumušimą draugiškose rungtynėse su Kauno „Žalgiriu” patyrusiam krepšininkui diagnozuotas šonkaulio skilimas, dėl kurio puolėjui teks be krepšinio praleisti nuo 2 iki 3 savaičių.

Arminas Urbutis

Arminas  Urbutis
Komanda: Šiaulių Šiauliai
Pozicija: SF, PF
Amžius: 32
Ūgis: 206 cm
Svoris: 100 kg
Gimimo vieta: Kaunas, Lietuva

Po pirminio patikrinimo tikėtasi, kad trauma nėra rimta. Pailsėjęs keletą dienų, Urbutis prisijungė prie komandos draugų treniruotėse, kuriose dirbo ne visa jėga, tačiau vėliau, atlikus išsamius tyrimus, tapo aišku, kad atjaunėję „Šiauliai” bent pusę mėnesio versis be labiausiai patyrusio ekipos veterano. 

Komandos kapitonas praleis FIBA Čempionų lygos pirmojo atrankos etapo rungtynes, taip pat ir kelias dvikovas „Betsafe-LKL” čempionate, jei šiauliečiams startas Europos turnyre susiklostytų nesėkmingai.

Priešsezoninių rungtynių cikle iki traumos Urbutis sužaidė trejas rungtynes. Į Krasnojarsko „Jenisej” ir Kauno „Žalgirio” krepšį jis įmetė po 6 taškus, o mače su Joniškio „Delikatesu” surinko 12 taškų. 

Oficialųjį sezoną „Šiauliai” atidarys savo žiūrovų akivaizdoje rugsėjo 20 d. FIBA Čempionų lygos pirmojo atrankos etapo rungtynėmis su Sofijos „Levski Lukoil” iš Bulgarijos. Bilietai jau parduodami.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.