Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

San Antonijaus „Spurs“ klubą sustiprinęs DeMaras DeRozanas nekantrauja pradėti naują karjeros etapą, o dar labiau stoti į kovą aikštėje prieš savo buvusią komandą Toronto „Raptors“. Pastarojoje ekipoje 29-erių metų krepšininkas praleido net devynis sezonus, per kuriuos užmezgė šiltus ryšius su dauguma Kanadoje rungtyniaujančių žaidėjų.

Vienas jų – Serge'as Ibaka, kurio kulinarinėje laidoje „Kiek esate alkanas?“ DeRozanas apsilankė kaip svečias. Maisto temą iš pradžių nustūmus į antrą planą, abu bičiuliai pajuokavo apie įvyksiančią „Spurs“ ir „Raptors“ akistatą, kai buvę komandos draugai stos vienas prieš kitą.

„Veikiausiai įmesiu 50 taškų, – juokavo DeRozanas. – Išbauduosiu tave, išbauduosiu Joną Valančiūną. Tiesiog pabrėžiu tau.“

Pirmoji „Raptors“ ir „Spurs“ dvikova naujajame NBA sezone įvyks sausio 3–ąją San Antonijuje, o antroji – vasario 22-ąją Toronte. Toliau asmeninius tikslus toms rungtynėms besikėlę krepšininkai galiausiai priėmė vieningą sprendimą.

„Jeigu aš kas kartą tave suklaidinsiu atliekant metimą, tada tu man būsi skolingas 100 dolerių. Jei mane nublokuosi, tuomet tau duosiu 100 dolerių“, – tęsė DeRozanas.

„Laimiu aš – tu pervedi pinigus į mano paramos fondą. Laimi tu – aš tą patį padarau į tavo paramos fondo sąskaitą“, – tarpusavio lažybas Ibaka pavertė kilniu tikslu.

Sugrįžus prie pagrindinės kulinarės laidos dalies, unikaliais patiekalais savo bičiulius vaišinantis Ibaka DeRozanui paserviravo keptų mažų kirminų su ryžiais. 

„Kas čia... Ei! – į pateiktą maistą reagavo DeRozanas. – Ar čia kirminai? Kas čia? Tikrai ne vištiena. Čia „Baimės faktorius“ (amerikietiškos laidos pavadinimas – aut. past.) ar kažkas tokio.“

„Valgyk tarsi suaugęs vyras, – iš karto ramino Ibaka. – Būk vyras.“

Komentarai:
djgaffer
Gerą humoro jausmą turi DD.Bet galima įžvelgti tikrai tokį norą gerai sužaisti prieš Raptors.Taip tarsi pasakytų Toronto vadovams,kad be reikalo jį iškeitė.Geros kovos nusimato tarp šitų komandų.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-09-19
+2
Atsakyti
anon
jam tokius apynasrius uzdes Leonard su Greenu, kad jis dziaugsis 10 tasku imetes.
2018-09-19
+1
Atsakyti
Jau tas statybininkas tai visai

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-09-19
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.