Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr. BasketNews.lt/D.Lukšta

Utenos „Juventus“ komanda sulaukė dar vieno pastiprinimo gynėjų linijoje – pasirašyta sutartis iki sezono pabaigos su Tomu Dimša. 

24 metų 195 cm ūgio krepšininkas praėjusiame sezone rungtyniavo Prienų-Birštono „Vytauto“ (dabartiniame Prienų „Skycop“) klube, tačiau sezono pabaigoje nutraukė kontraktą ir sezoną baigė Varezės „Pallacanestro“ ekipoje.

Dimša rungtyniaudamas Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) praėjusiame sezone vidutiniškai pelnydavo po 12 taškų (57,7 proc. dvitaškių, 26,6 proc. tritaškių, 67,1 baudų), atlikdavo po 4 rezultatyvius perdavimus, atkovodavo po 2,7 kamuolio ir rinkdavo po 12,2 naudingumo balo.

„Šis sprendimas turėtų būti naudingas abiems pusėms. Mums reikėjo papildymo lengvo krašto puolėjo pozicijoje, o Tomui reikėjo komandos, su kuria galėtų sportuoti. Sutartyje yra galimybė, jog abi pusės gali ją nutraukti, tad jei krepšininkas ras geresnį pasiūlymą, turės galimybę išvykti į kitą komandą. Kaskart džiugu, kai prie komandos prisijungia pajėgus lietuvis, tad jei tik atsiranda tokia galimybė – stengiamės ja pasinaudoti“, – kalbėjo „Juventus“ klubo direktorius Eimantas Skersis.

Prie „Juventus“ prisijungęs žaidėjas profesionalaus krepšininko karjerą pradėjo 2009 metais Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) besivaržančiame Kauno „Žalgirio-2“ klube. Po keturių metų Dimša sulaukė galimybės debiutuoti ir pagrindinėje „Žalgirio“ komandoje, kurioje praleido du sezonus.

Krepšininko debiutas „Juventus“ gretose turėtų įvykti sekmadienį, kai uteniškiai savo žiūrovų akivaizdoje būtent ir susitiks su „Žalgirio“ klubu. Rungtynių pradžia – 16.45 val., o bilietus galite įsigyti www.tiketa.lt

Komentarai:
o kada
zais Radzevicius? supudys zmogu ant suolo prisieme niekam nereikalingu ale kazkada perspektiviu dunduku...
2018-09-28
+2
Atsakyti
Nevarykit ant anonimo
Jis teisus. Sis Dimsa buvo eilinis pernyksciu Prienu komandos zaidejas, kuri dar iki atvykstant Ball'ams buvo paskutineje LKL turnyrines lenteles vietoje
2018-09-27
-7
Atsakyti
to Anonimas
Tomai, cia tu?
2018-09-27
+5
Atsakyti
Teisybe
Teisybę sako djgaffer - "savo prasiveržimais ir aštrumu duos naudos".

Tik svarbiausia, kad naudos duotų daugiau nei žalos. Ne tik statistikoje, bet ypač komandinėje dvasioje.
2018-09-27
+1
Atsakyti
Anonimas
buvo eilinis zaidejas, bet po to, kai nesutiko dalyvaut ballu cirke, per nepilna sezona virto siuksle, pasikelusiu, komandos veziu ir tt.
2018-09-27
-3
Atsakyti
gyneju grandis
Ir kada visi gaus zaisti? Bickauskis, Gaines, Hamilton, Runkauskas, | Berucka, Nikitinas, ir dar sitas...

SF? Yra Zacharovas ir Radzevicius, kaip ir normalus zmones.

Nebent vienam ar keliems is minetu zaideju traumos neleis zaisti
2018-09-27
-2
Atsakyti
Serbentautas
Na jei pritaps prie kompanijos tai Juventus jau minimum 6vieta

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-09-27
+1
Atsakyti
to djgaffer
vat vat - "jei tik Dimša bangų nekels"...

D keicia D, tik klausimas ar Dendy ne geriau. Tas bent teigiamos energijos paduodavo
2018-09-27
-3
Atsakyti
Charakteris lemia
Kodel Babrauskas, Sinica ir sis Dimsa iki siol buvo be klubu - asmenines savybes, ne krepsinis.

Kas netiki, tegu susiranda top-us geriausiu laisvu lietuviu zaideju. Skirtingu portalu apzvalgininku nuomone, mineti keli buvo ivertinti kur kas geriau pagal krepsinios avybes, tik kazkodel uzsibuvo be komandos iki siol.
2018-09-27
-6
Atsakyti
djgaffer
Pasitaikė proga,tai ir paėmė.Žaidėjas pasikėlęs,bet savo prasiveržimais ir aštrumu duos naudos.Dar ir Runkauskas atėjo,tai gynėjų grandis puikiai žiūrisi.Jau galima bus pakovot ir dėl ketverto,jei tik Dimša bangų nekels.Nors yra Urbonas,tai greit nuleis erelį ant žemės,jei putotis pradės.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-09-27
-3
Atsakyti
asas
kam tokia siuksle dar kazkas ima?? ypac utena kur zmones nori laimet ir zaidzia komandai..kam imti KOMANDOS CANCERI??? jau geriau nieko neimt negu toki locha
2018-09-27
+7
Atsakyti
Jo
Visai tiketina, kad ims piktintis kodel amerikieciai per ilgai zaidzia, per daznai meto ir reikalaus treneri sodinti juos ant suolo - nes geriausiai is visu supranta krepsini :)
2018-09-27
-12
Atsakyti
Fui
Atstumiantis zmogus bei neefektyvus zaidejas - ka irode praeito sezono pabaiga. Prienuose buvo tipo didziausia zvaigzde, sezono pabaiga Italijoje bei vasaros paklausa parode tikraja verte.

Iki sio isigijimo, Juventus buvo viena megstamesniu komandu.
2018-09-27
-14
Atsakyti
Anonimas
lavonas
2018-09-27
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

47%
19,0
Pataiko: 19,0
Taiklumas: 46,9%
Vieta lygoje: 9
Geriausias pasiekimas: 21
Blogiausias pasiekimas: 17
Daugiausia pataiko: Martinas Geben