Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix
  • Los Andžele vietos „Clippers“ 128:101 sutriuškino Minesotos „Timberwolves“

  • Minesotos komanda verčiasi be Jimmy Butlerio paslaugų, kuris lieka atsiskyręs nuo komandos dėl noro žaisti kitur

  • Bobanas Marjanovičius Los Andželo „Clippers“ per 11 minučių pelnė 15 taškų

Ketvirtadienio naktį Los Andželo „Clippers“ savo aikštėje 128:101 (40:38, 29:15, 28:23, 31:25) nepasigailėjo Minesotos „Timberwolves“ krepšininkų.

„Clippers“ į priekį vedė Tobiasas Harrisas su 23 taškais (4/5 tritaškiai) ir italas Danilo Gallinari, pelnęs 22 taškus (6/8 dvitaškiai).

Solidžiai pasirodė ir Serbijos milžinas Bobanas Marjanovičius, kuris per 11 minučių surinko 15 taškų (7/7 baudos).

„Timberwolves“ draugiškų rungtynių maratone verčiasi be Jimmy Butlerio, kuris lieka atsiskyręs nuo komandos dėl noro žaisti kitur.

Tai buvo antroji „Clippers“ pergalė draugiškų rungtynių maratone iš tiek pat galimų. „Timberwolves“ pralaimėjo pirmą kartą per du mačus – pirmoje kovoje buvo nugalėti NBA čempionai „Golden State Warriors“.

„Clippers“: Tobiasas Harrisasas 23, Danilo Gallinari 22, Bobanas Marjanovičius 15, Montrezlas Harrellas 13, Shai Gilgeousas-Alexanderis 12 taškų.

„Timberwolves“: Karlas-Anthony Townsas 18, Andrew Wigginsas ir Tyusas Jonesas po 12, Keita Batesas-Diopas 11, Anthony Tolliveris 10 taškų.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.