Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Nemalonumų su teisėsauga turėjęs Klivlando „Cavaliers“ gynėjas J.R. Smithas geranoriškai sutiko atsakyti už savo neprognozuojamą elgesį.

Smitho advokatas Alexas Spiro pranešė, jog NBA čempionas sutiko nukentėjusiam sirgaliui sumokėti 600 JAV dolerių už telefoną, kurį krepšininkas išplėšė iš rankų ir šveitė į statybų aikštelę.

Oficialiai ši byla turėtų baigtis per kitą teismo posėdį. Incidentas įvyko liepos pabaigoje, kada jokių blogų intensijų neturėjęs fanas tiesiog norėjo įsiamžinti su Smithu, tačiau šis nesusivaldė.

„Cavaliers“ priklausantis atletas trečiadienį neapsilankė teismo posėdyje, bet vis tiek tai turės padaryti lapkričio 15-ąją. Rugpjūčio pabaigoje Smithas lankėsi Niujorko policijoje ir davė parodymus.

Komentarai:
:D
Antuanas Smitas
2018-10-05
+2
Atsakyti
Tai ka neatpazysti
Taigi cia tu Antanai :) , nebegerk tiek daug ..
2018-10-05
+8
Atsakyti
Antanas
Kas sitas alkasas?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-10-04
-12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.