Nuotr.: USA Today – Scanpix
Nuotr. USA Today – Scanpix

San Antonijaus „Spurs“ komanda išgirdo blogiausią diagnozę dėl traumą patyrusio Dejounte'o Murray. Pasak ESPN žurnalisto Adriano Wojnarowski, 22-ejų talentui plyšo kryžminiai kelio raiščiai.

Kol kas lieka neaišku, kiek Tony Parkerio vietą San Antonijaus komandoje užėmęs atakų organizatorius turės praleisti be krepšinio. Gali būti, jog jam teks praleisti visą artėjantį sezoną.

Reaguodamas į šią žinią, apžvalgininkas Jeffas Stottsas pasidalijo informacija, jog „Spurs“ gretose per pastaruosius 13 metų vidutiniškai žaidėjai dėl traumos ar ligos praleidžia po 102 rungtynes per sezoną.

Murray susižeidė antrajame rungtynių kėlinyje tarp „Spurs“ ir Hjustono „Rockets“, kada pasileidęs į greitą ataką įsiveržė į varžovų baudos aikštelę ir dėdamas paskutinį žingsnį suklupo. 

„Spurs“ atletas iš karto buvo palydėtas į rūbinę, iš kurios nebegrįžo. Mačą starto penkete pradėjęs Murry žaidė 14 minučių, per kurias pasižymėjo 2 taškais (1/4 dvitaškiai, 0/1 tritaškiai) ir 3 atkovotais kamuoliais.

San Antonijaus ekipa savo aikštėje pralaimėjo 93:108.

Komentarai:
Ep
Kai nein tai nein

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-10-08
+7
Atsakyti
Kazkas
Jamal Murray geresnia nei Dejounte

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-10-08
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.