Nuotr.: Sputnik-Scanpix
Nuotr. Sputnik-Scanpix

Stambulo „Fenerbahče“ laisvų žaidėjų rinkoje ilgai netruko ir jau rado naująjį įžaidėją, kuris turėtų pakeisti šiurpią traumą patyrusį Tylerį Ennisą.

Pranešama, jog ekipos naujoku tapo 27-erių Erickas Greenas. Šią naujieną patvirtino ir pats krepšininkas, kuris savo „Twitter“ paskyroje pasidžiaugė, jog išvyksta į Stambulą.

Greenas praėjusiame sezone žibėjo Valensijos „Basket“ gretose. Eurolygoje jis vidutiniškai rinko po 14,4 taško, atliko po 1,7 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 13,5 naudingumo balo.

Minėtasis Ennisas susižeidė Turkijos pirmenybių mače, kuomet nesėkmingai nusileido ant parketo ir taip patyrė blauzdikaulio lūžį.

Komentarai:
To donny
Debiliuk tu kuo tau wolters blogas? Reiktų tau eiti vietoi Jasikeviciaus nes matau geriau viska išmanai. O šiaip taip tau smegenų nepakankamumas ir dėmesio trūkumas ryškus. Dauniukas atsiciuhink

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-10-25
-7
Atsakyti
donny
O kas jobanavrot zalgiriui trukde ji paimt? Astrus, mazas, greitas, ar javtoko alga trukde? Geriau no name kazkoki is ncaa aisku taupom nx

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-10-24
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

48%
9,3
Pataiko: 9,3
Taiklumas: 48,3%
Vieta lygoje: 6
Geriausias pasiekimas: 11
Blogiausias pasiekimas: 6
Daugiausia pataiko: Konstantinos Sloukas