Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Atsisveikinimo sezoną žaidžiantis Dwyane’as Wade’as kol kas laiką leidžia atsiribojęs nuo savo atstovaujamos Majamio „Heat“ ekipos kitoje JAV pusėje.

NBA žvaigždė su žmona Gabrielle Union-Wade susilaukė dukters, o gimdymas buvo priešlaikinis. Netikėtai susiklosčius aplinkybėms, dabar Wade’as nori kuo daugiau laiko praleisti su šeima.

„Dukra gimė keliomis savaitėmis per anksti, dabar ji yra labai maža, todėl noriu būti čia ir įsitikinti, kad jai viskas gerai. Išvykus atgal į komandą to padaryti negalėčiau. Dabar dukra man yra svarbiausias dalykas gyvenime“, – sakė Wade’as.

Wade’as jau praleido trejas iš eilės „Heat“ rungtynes būtent dėl šios prižasties. Dabar aišku, kad jis neturėtų žaisti ir artimiausiuose keturiuose susitikimuose.

„Sprendimą grįžti į komandą priimsiu remdamasis tik dukros sveikata“, – pabrėžė Wade’as.

Floridos valstijos ekipos treneris Ericas Spoelstra jau patvirtino, kad klubas neskubina Wade’o sugrįžimo ir sutiko duoti veteranui tiek laiko, kiek jam prireiks.

Wade’as vasarą intensyviai svarstė, ar dar tęsti karjerą, tačiau, kaip dabar aiškėja, to priežastis buvo ne aistros žaidimui trūkumas, o šeimyninė padėtis.

Skelbiama, kad apie būsimą šeimos pagausėjimą žinojęs Wade’as norėjo rūpintis būtent artimaisiais. Pasak pranešimų, anksčiau atleto žmona buvo patyrusi ne vieną persileidimą, todėl šią dukrą pagimdė surogatinė motina. 

Wade'as šį sezoną vidutiniškai renka po 14,3 taško ir atkovoja po 4 kamuolius.

Komentarai:
nu
Svarbiausia yra vaiko gimimas.
2018-11-12
+6
Atsakyti
Rar
Legenda Vades..

Tas is Atsarginiu..kaip ten jo vardas .aj Jobaras ligtais..maziaiu stumk.ant Vado .

Ekspertai ale Nba .dar lopuxa Jankeviciu kvecia .super experta.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-11-12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

48%
27,3
Pataiko: 27,3
Taiklumas: 47,7%
Vieta lygoje: 26
Geriausias pasiekimas: 32
Blogiausias pasiekimas: 22
Daugiausia pataiko: Hassan Whiteside