Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Vilniaus „Ryto“ klubas iki sezono pabaigos nusprendė paskolinti 23-ejų vidurio puolėją Norbertą Gigą Stargardo „Spojnia“ ekipai.

Norbertas Giga

Norbertas  Giga
Norbertas  Giga
MIN: 7
PTS: 6 (75%)
REB: 3
AS: 0
ST: 0
BS: 0
TO: 0
GM: 1

Giga vilniečių gretas papildė rugsėjį, tačiau norint suteikti krepšininkui daugiau žaidybinio laiko buvo nuspręsta jį išnuomoti.

„Nusprendėme, kad šiuo metu Norbertui reikia daug minučių aikštėje, o Vilniuje jam to suteikti negalėjome. Todėl geriausias sprendimas abiem pusėms bus didelis žaidimo laikas kitame klube, kuriame jis galės augti, tobulėti ir lauksime jo sugrįžtant į sostinę“, – sprendimą aiškino klubo sporto direktorius Linas Kleiza.

208 centimetrų puolėjas šiemet „Betsafe-LKL“ bei Europos taurės pirmenybėse iš viso rungtyniavo mažiau nei 10 minučių.

„Spojnia“ per šešerias Lenkijos krepšinio lygos rungtynes yra pasiekusi dvi pergales ir rikiuojasi 12-oje vietoje.

Komentarai:
Dr
Kiek GIGABAITŲ šitas?
2018-11-16
Atsakyti
dakota
wtf LKL suzaide viena maca ir zaide tik 7 min??LMAO...niekad nesuprasiu kodel Lietuvos treneriai tokie permyze...gedinga....toks vaizdas kad isleidus jauna zaideja pazaisti 30 minuciu pries koki siaulius ar nevezi tai vienas pralaiemtu maca
2018-11-16
-1
Atsakyti
djgaffer
Vienas iš tų retų,gerų ryto sprendimo.Negavo jis čia beveik žaist,tai bent Lenkijoj pasistažuos.Galėjo ir su Mockevičium tą patį padaryt,kuris užsienyje būtų po traumos atsigavęs.Bet per tą skubėjimą teko nutraukti 3 m.sutartį,o dabar Egidijus dvigubus dublius italijoj renka.Nu,bent jau su Giga normaliai pasielgė.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-11-16
-8
Atsakyti
1
As galvuoju kad KAURY reikia arba i LENKIJA,arba ESTIJA.,ir nupirkti gera centra.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-11-16
+6
Atsakyti
aha
Saviem paskolino :D
2018-11-16
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.