Nuotr.: Reuters
Nuotr. Reuters

Pastaruoju metu Filadelfiją purto ne tik Jimmy Butlerio įsigijimas, bet ir buvusio pirmojo NBA naujokų biržos šaukimo Markelle'o Fultzo problemos.

Markelle Fultz

Markelle  Fultz
Markelle  Fultz
MIN: 22.47
PTS: 8.16 (44.79%)
REB: 3.63
AS: 3.11
ST: 0.95
BS: 0.26
TO: 1.32
GM: 19

Vėl peties skausmus jaučiantis Fultzas atsiskyrė nuo komandos ir išvyko į Niujorką išsamiai tirtis. Skelbta, kad su klubu jis nesitreniruos tol, kol neįsitikins, kad problemų nėra.

Tuo metu, kaip skelbta neseniai, „76ers“ nesutiko su tokiu scenarijumi ir buvo įsitikinusi, kad gynėjas traumos nepatyrė. Fultzas norėjo nepriklausomų specialistų nuomonės.

Vis tik dabar šiame triukšme pasisakė ir viena didžiausių „76ers“ žvaigždžių Joelis Embiidas, kuris užstojo komandos draugą.

„Tai – beprotiška situacija. Maniau, kad visa tai jau praėjau pats per pirmuosius dvejus savo karjeros metus, tačiau čia yra kitaip. Jei atvirai, aš nesuprantu, kas ten vyksta ir esu tik komandos žaidėjas. Stengiuosi padaryti savo darbą ir tuo pačiu padėti Markelle'ui jaustis geriau. 

Praėjusiais metais, komandoje būnant praėjusiai valdžiai, jautėsi, kad niekas jo neužstojo. Bet dabar visi daro savo darbą – stengiasi padėti. Jei atvirai, net nežinau, kur problema. Manau, kad Fultzas žaidžia netgi gerai – jis pakyla nuo suolo ir daro savo darbą. 

Man patinka žaisti su Fultzu, jaučiu ypatingą ryšį su juo, ypač žaidžiant du prieš du. Daug kas kalba, kad jis yra nesėkmė ir panašiai, bet tokios kalbos yra kvailos. Per labai ribotas savo minutes Markelle'as padaro savo darbą. Jis turi labai daug potencialo, o aš turiu padaryti savo darbą jam padedant“, – pasakojo centras.

Šią savaitę pasirodė pranešimų, kad Fultzas naują pradžią savo karjeroje nori turėti kitoje komandoje. Žaidėjo agentas tai paneigė, teigdamas, kad mainų prašymas klubui nėra pateiktas.

Komentarai:
Kazkas
Kodėl markelle fultz buvo pašauktas pirmu picku nesuprantu
2018-11-24
-4
Atsakyti
ggg
neliko vietos fultzuj sitoj komandoj
2018-11-23
+1
Atsakyti
Schmitt Trigger
FUltzui su galva negerai
2018-11-23
-2
Atsakyti
Gig
Kai žmogui viskas blogai, dažniausiai problema yra su juo pačiu. Kad jis nesėkmė, tai faktas. Bet čia ne jo problema, o skautai idiotai. Kam reikalingas antras įžaidėjas, kai yra Simmons. Galėjo paimti kažką universalesnio. Fultz man primena Rose, tik pastarasis buvo superstaras, o Fultz tokiu jaučiasi. Bet jam geriau sektųsi mūryti, nes mėto plytas. Dar jo metimo technika kažkas siaubingo. Pasityčiojimas iš krepšinio.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-11-23
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Markelle Fultz

Markelle  Fultz
Komanda: Philadelphia 76ers
Pozicija: PG
Amžius: 20
Ūgis: 193 cm
Svoris: 88 kg
Gimimo vieta: JAV