Nuotr.: V.Mikaitis
Nuotr. V.Mikaitis
  • Baro „Mornar“ sustiprino Malcolmas Grantas

  • Praėjusį sezoną „Nevėžio“ gretose amerikietis rinko po 13,9 taško ir 14,1 naudingumo balo

  • Šį sezoną Grantas pradėjo „Zadar“ klube, o Adrijos lygoje įmesdavo po 11,9 taško

Šansų patekti į kitą etapą vis dar turintis Baro „Mornar“ (2-6) klubas bandys griebtis paskutinio šiaudo. Pranešama, jog Juodkalnijos komandą papildė įžaidėjas Malcolmas Grantas.

Šį sezoną pelnomi taškai

45%
77,8
Pelno taškų: 77,8
Taiklumas: 45,4%
Vieta lygoje: 17
Geriausias pasiekimas: 86
Blogiausias pasiekimas: 69
Daugiausia pelno: Bronson Koenig

30-metis amerikietis praėjusį sezoną gynė Kėdainių „Nevėžio“ garbę. Jis Lietuvos krepšinio lygoje sužaidė 10 rungtynių ir per jas vidutiniškai pelnė po 13,9 taško, atliko po 4,5 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 14,1 naudingumo balo.

Šį sezoną Grantas pradėjo „Zadar“ komandoje, o Adrijos lygoje jo vidurkiai siekė 11,9 taško ir 3,6 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

„Mornar“ šiuo metu D grupėje su dviejomis pergalėmis rikiuojasi penkti, tačiau šansų patekti į „Top16“ etapą Juodkalnijos ekipa dar turi. Tam reikia dviejų pergalių per likusias dvi rungtynes bei dviejų Vilniaus „Ryto“ pralaimėjimo.

Minėtosios ekipos gruodžio 19-ąją susitiks Vilniuje, kuomet vyks paskutinis grupių etapo turas.

Komentarai:
hmm
Nu dabar rytui pz jau :( gaila
2018-11-29
-1
Atsakyti
o ką čia viduriuoji apie Nevėžį, šį kart visai ne apie juos kalba , Juodkalnijos klubas pasikvietė Grantą...keistuolis, ne veltui nickas Klaidomis, tada atleistina klysti
2018-11-29
Atsakyti
LKL vėl tyli apsimeta kad viskas gerai lyga kasmet tik stiprėja. Parazituojantis klubas Nevėžis yra LKL ir viso Lietuvos krepšinio vėžys. Finansai mįslė iš kur kaip. Pasikvietė tik klausimas kaip ilgam? Pakazucha nieko daugiau

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-11-28
-11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.