Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

FIBA langą produktyviai išnaudojęs Kėdainių „Nevėžis“ šį vakarą išvykoje Klaipėdoje draugiškame mače susitiks su vietos „Neptūnu“, o kėdainiečių gretose pasirodys ir į reprezentacinę Kėdainių krepšinio komandą sugrįžtantis gynėjas Gintautas Matulis.

Šį sezoną metamos baudos

74%
11,3
Pataiko: 11,3
Taiklumas: 73,8%
Vieta lygoje: 9
Geriausias pasiekimas: 22
Blogiausias pasiekimas: 3
Daugiausia pataiko: Martynas Varnas

2017–2018 m. sezone 31-erių metų, 197 cm ūgio krepšininkas Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe–LKL“) pirmenybėse „Nevėžio“ sudėtyje rungtyniavo po 22 minutes, pelnydavo vidutiniškai po 7,2 taško, atkovodavo po 2,3 kamuolio bei atlikdavo po 1,1 rezultatyvaus perdavimo.

Šį sezoną krepšininkas pradėjo Islandijos lygos Torlaukshiobno „Thor“ klube.

„Nevėžio“ marškinėliais antrąjį sezoną vilkėsiantis iš Rokiškio kilęs Matulis teigia, sugrįžtantis su ambicijomis padėti komandai prasibrauti į „Betsafe–LKL“ atkrintamąsias.

„Komandos vyriausiasis treneris Ramūnas Cvirka norėjo matyti mane ekipoje, tad į Kėdainius sugrįžti labai smagu. Iš praėjusio sezono čia likęs tik ekipos kapitonas Gabrielius Maldūnas, tačiau daugelis žaidėjų man yra pažįstami iš seniau. Ekipa, žinoma, atsinaujinusi, bet permainos yra normalu, juk komandų sudėtys keičiasi, – pakeliui į Klaipėdą kalbėjo Matulis. – Nuotaikos ir atmosfera „Nevėžyje“ yra nebloga. Komanda lipdosi. Tereikia atrasti kelią į pergales. Toks yra ir mano asmeninis tikslas – padėti komandai pasiekti kuo daugiau pergalių ir patekti į „Betsafe–LKL“ atkrintamąsias.“

Į Kėdainius sugrįžusio „Nevėžio“ gynėjo karjera anksčiau driekėsi per Utenos „Juventus“, Molėtų „Ežerūnas-Karys“ ir Marijampolės „Sūduva-Mantinga“.

Praėjusiame sezone Matulis į pajėgiausią šalies krepšinio lygą sugrįžo po trejų metų pertraukos.

Komentarai:
Anonimas
To ,,klaidomis"

Tu s.malumas.pastovei negativa alsuoji .itariu as.givenimas sumautas ir patc abonimenta topsporte turi.nes pastovei nusisneki.

Turbut givenime tam paciam koluki dirbsi iki pencijos nes nenoresi keist darboveties.ir palaidos po azuolu.ten kur gimei...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-12-04
+6
Atsakyti
To kalidomis
Klausyk, o tau neatrodo, kad per daug smerki Nevėžį? Nemanai, kad Matulis nebūtų grįžęs, jei jam nebūtų skolos gražintos už praeitą sezoną? Mano žiniomis, Nevėžis dabar neturi jokių įsiskolinimų, o šiemet buvo atleisti du legionieriai dėl to, kad nepateisino vilčių ir vietoj jų paimtas naujas įžaidėjas, bei Matulis, kuris yra patikrintas variantas. Pažiūrėk į Liekbelį, Rytą ar tuos pačius Šiaulius. Visi klubai keičia žaidėjus ir tai normalu. Juolab, kad Nevėžis kol kas nerodo tokio žaidimo, jog pergalių pasiekti, tai permainos būtinos.
2018-12-04
-3
Atsakyti
Anonimas
grybas
2018-12-04
-4
Atsakyti
Perlas
Tipo kitos komandos nekeičia žaidėjų? Jei jau taip, tai Lietkabelis kur kas daugiau pakeitė. Daugiau pakeitė ir Skycop.

Žanro klasika (ne)bus jei bus pranešta apie neatsiskaitymus su žaidėjais.
2018-12-04
-1
Atsakyti
Kaip pasakytų Nerijus Kesminas žanro klasika. Parazituojantis Nevėžio klubas toliau sėkmingai suka žaidėjų ruletę ateina išeina viskas ok. Už kokius pinigus jie ten žaidžia? Vėl lažybų verslą atgaivino?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-12-04
+9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.