Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Praėjusią naktį NBA nuaidėjo trijų komandų mainai – žaidėjais apsikeitė Klivlando „Cavaliers“, Vašingtono „Wizards“ ir Milvokio „Bucks“ klubai.

Šį sezoną pelnomi taškai

44%
103,0
Pelno taškų: 103,0
Taiklumas: 44,5%
Vieta lygoje: 29
Geriausias pasiekimas: 136
Blogiausias pasiekimas: 83
Daugiausia pelno: Jordan Clarkson

Bene stambiausia šių mainų žuvis, George'as Hillas, iš Klivlando keliasi į „Bucks“ komandą. Viskonsino valstijos klubas taip pat gavo ir Jasoną Smithą bei iš Vašingtono atkeliavusį 2021 metų NBA naujokų biržos šaukimą.

Tuo metu „Cavaliers“ šių mainų metu susigrąžino buvusį savo gynėją Metthew Dellavedovą. Taip pat gavo ir centrą Johną Hensoną bei 2021 metų NBA naujokų biržos pirmojo bei antrojo rato šaukimus.

Dar viena šiuose mainuose dalyvavusi komanda, „Wizards“, iš „Cavs“ gavo aukštaūgį Samą Dekkerį bei kelis 2021-ųjų ir 2022-ųjų NBA naujokų biržos šaukimus.

„Labai noriu padėkoti Hillui, kuris praėjusiais metais stipriai prisidėjo prie mūsų žygio į finalą. Jis buvo puikus žaidėjas mūsų komandai ir visai bendruomenei. Tiek Dekkeris, tiek ir Hillas buvo tikri profesionalai, linkime jiems sėkmės“, – sakė „Cavs“ generalinis direktorius Koby Altmanas.

Šis perėjimas gerokai atlaisvins „Bucks“ piniginę, kuri kitam sezonui gali sutaupyti apie 19 mln. JAV dolerių. 

32-ejų metų Hillas šį sezoną vidutiniškai rinko po 10,2 taško, atkovojo po 2,1 kamuolio ir atliko po 2,8 rezultatyvaus perdavimo. Su juo kartu keliaujantis Hensonas vidutiniškai pelnė po 5,6 taško ir atkovojo po 5,1 kamuolio.

Tuo metu Dellavedovai ši sezono pradžia yra sunki. Jis „Bucks“ gretose žaidė tik po 7 minutes ir per jas rinko po pusantro taško.

Komentarai:
Cavs
Vėl bus dugne ir 22 arba 23 metais pasiims LBJ jr. ir vėl LBJ geis i Cavsus tik sikart nebua cempionu ziedu :)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-12-08
-1
Atsakyti
djgaffer
Cavsai tik su Hensonu išlošė.Delly šiemet visai nusivažiavęs,tai kad Hillą į jį iškeitė,čia jau durnystė.Bucks tuo tarpu dar labiau sustiprino gynėjų liniją,tik ji jau perkrauta ir treneriui teks pasukti galvą,kaip visiems laiką paskirstyt.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-12-08
-1
Atsakyti
Anonas
Tas "Nugaišęs elfas" tai tikriausiai autorius :D Jam matai tik per draftus bus aišku, kurios komandos ir kelinto rato šaukimus gavo :D :D :D
2018-12-08
Atsakyti
Probotas
Basketnews mane šį sezoną nuvilia... Per prievartą visiem prikišo tą savo idiotišką naują puslapio išplanavimą, Nėra "NBA dienos", kad būtų visi stats'ai vienoj vietoj ir įdomesnės naujienos. Dar tokie fail'ai... "kelis šaukimus" :D tai ir rašykit, kad Cavs iškeitė kelis krepšininkus į kelis, kažkokius ten šaukimus :D
2018-12-08
-1
Atsakyti
Nugaises Elfas
kai bus draftai ir bus aisku kas koki saukima turi.. ka tau zino dabar koki saukima tures 2022 ... MASTYK....
2018-12-08
+3
Atsakyti
Anonas
Paskaičiau originaliai, nu tai tikrai galėtumėt labiau pasistengt:))

The Wizards acquired Sam Dekker from Cleveland via Milwaukee and swapped second-round draft picks with Cleveland, with the Cavs sending the Wizards' 2021 pick back to Washington for the Wizards' 2022 selection.

Aš jau net nekalbu, kad liko visiškai neaprašyta apie lottery protection...

Galiausiai, lentelę tokią padaryt irgi turbūt rankos nenukristų. Žodžiu, gal kiek kritiškiau į save žiūrėkit ir negalvokit, kad skaitytojai dundukai ir "sueis" bet kaip. Nė velnio nesueina, kai atbula ranka parašyta.

Breaking down the three-team trade

Bucks get:

G George Hill

F Jason Smith

2021 second-round pick (from Wizards)

Cavs get:

G Matthew Dellavedova

C John Henson

2021 first-, second-round picks (from Bucks)

2022 second-round pick (from Wizards)

Wizards get:

F Sam Dekker

2021 second-round pick (from Cavs)
2018-12-08
+1
Atsakyti
Anonas
Perskaičiau ir susinervinau. Tai negi taip sunku normaliai aprašyt kokius šaukimus gavo. Kas čia per parašymas "bei kelis 2021-ųjų ir 2022-ųjų NBA naujokų biržos šaukimus."

Jūs rimtai? Kelis šaukimus? Tai čia du, tris, keturis? Kelinto rato? Kurios komandos? Apgailėtina tiesiog.

Eilinį kartą reik eit į ESPN ar kokį kitą puslapį ir ten skaityt.
2018-12-08
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.