Nuotr.: Reuters
Nuotr. Reuters

Klivlando „Cavaliers“ komandą supurtė dar vieno svarbaus krepšininko trauma. Šįkart iš rikiuotės iškrito komandos puolėjas Tristanas Thompsonas.

Tristan Thompson

Tristan  Thompson
Komanda: Cleveland Cavaliers
Pozicija: SF, PF
Amžius: 27
Ūgis: 206 cm
Svoris: 108 kg
Gimimo vieta: Bramptonas, Kanada

Kaip praneša ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski, 27-erių puolėjas susižeidė pėdą ir be krepšinio gali praleisti nuo 2 iki 4 savaičių. Thompsonas buvo priverstas palikti aikštelę dar rungtynėse su Milvokio „Bucks“, kuomet nesėkmingai nusileido ant Malcolmo Brogdono kojos.

„Cavaliers“ šiuo metu padėti negali ir pagrindinis centras Kevinas Love‘as, kuriam buvo operuotas kojos pirštas. Jo sugrįžimas planuojamas sausio mėnesio. Tuo metu J.R. Smithas atsiribojo nuo komandos ir tiesiog laukia, kol bus išmainytas.

Thompsonas šį sezoną vidutiniškai pelno po 12 taškų ir atkovoja po 11,6 kamuolio.

Komentarai:
To Armis
Nu thompson šeip gerai žaidžia
2018-12-11
+3
Atsakyti
Pries pora savaiciu kazkur skaiciau, kad Cavs butu labai gerai, kad Tristanas nezaistu, nes vienas traukia, kad Cavs dar daugiau pralostu ir gautu auksta saukima, nes kitais metais daug geru naujoku nusimato tai kazkaip keista, kad ta trauma ir atejo neuzilgo.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-12-11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Tristan Thompson

Tristan  Thompson
Tristan  Thompson
MIN: 30.31
PTS: 11.96 (56.35%)
REB: 11.67
AS: 2.11
ST: 0.78
BS: 0.41
TO: 1.48
GM: 27