Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Vakarų Lietuvoje šaknis įleidęs Klaipėdos „Neptūno“ vyr. treneris Kazys Maksvytis retokai sulaukia svečių, tačiau šį kartą jį aplankė „BasketNews.lt“ komanda. Ilgametis uostamiesčio klubo vairininkas tapo trečiuoju „BasketNews.lt“ podkasto pašnekovu, kurį kalbino žurnalistai Vytautas Mikaitis ir Jonas Miklovas.

41-erių Maksvytis pasidalijo mintimis apie dėmesį Klaipėdoje, Arno Butkevičiaus ir Mindaugo Girdžiūno perėjimą į Vilniaus „Rytą“, savo gimtąjį kraštą, patirtį jaunimo rinktinėse ir smagų nuotykį su Jonu Valančiūnu.

Laidų įrašai jau pateikiami jums patogiose platformose – „Podbean“, „Soundcloud“, „iTunes“ (taip pat ir iOS programėlėje „Podcasts“) ir „Stitcher“, ateityje taip pat pokalbių galėsite klausytis ir per „Spotify“. Kiekvienos laidos įrašą galėsite atsisiųsti ir į savo kompiuterį ar telefoną, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku ir vietoje.

„BasketNews.lt“ podkastas kol kas neturi pavadinimo, todėl kviečiame prie jo sukūrimo prisidėti ir jus. Komentaruose siūlykite savo variantus ir geriausio pasiūlymo autoriui padovanosime prizą krepšinio tematika (komentarą rašantis vartotojas turi būti registruotas, kad vėliau galėtume susisiekti).

Temos:

  • 01:51: apie keliones iš ir į Klaipėdą
  • 10:40: apie krepšininkų šventes
  • 16:53: apie žmonių dėmesį viešumoje
  • 22:44: apie Butkevičiaus ir Girdžiūno išvykimą į „Rytą“
  • 29:16: apie Simą Galdiką
  • 38:31: apie žemaičius ir Žemaitiją
  • 42:46: apie Maksvyčio pavardę
  • 44:52: apie „Neptūno“ atsigavimą
  • 50:52: apie darbą su jaunimo rinktinėmis
  • 1:07:01: apie smagią istoriją su Jonu Valančiūnu
Komentarai:
fanas
ikelkit ir į youtube, tikrai būtų patogiau klausytis.
2018-12-16
+2
Atsakyti
fanas2
Saras pasiims Maskoliuna su savimi
2018-12-16
-4
Atsakyti
ka
taip maksvytis galetu pakelt neptuna i aukstesni lygi, bet iki eurolygos nepakels. o tada ir rankos nekyla kelti jai neimanoma pakelti. lkl niekada negaus vietos eurolygoj nes maza salis. nebent vietoj lklo butu viena baltijos lyga. tada gal ir butu koks sansas dar vienas klubas is baltijos saliu i eurolyga.
2018-12-16
-8
Atsakyti
Darbėnų pasididžiavimo užkulisiai (pavadinimas podcasto) :D
2018-12-16
-8
Atsakyti
Maskvytis
O kodel siulot eit i aukstesnio lygio komanda? As pavyzdziui siulau padaryt Neptuna - auksto lygio komanda(nors jau ir dabar kartele uzkelta nexujovai) ir nereiks niekur eit!!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-12-16
-5
Atsakyti
djgaffer
Įdomu būtų tikrai pamatyti Kazį už Žalgirio vairo.Juk jau yra dalyvavęs EL su tuo pačiu Neptūnu ir tada gėdos nepadarė.Namie visiem sunku būdavo.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-12-16
+15
Atsakyti
to- Zalia Balta
as manau saras jau paruose maskoliuna. maskoliunas gaus sansa parodit ko ismoko is jaskos.
2018-12-16
+3
Atsakyti
Zalia Balta
Jei Saras paliks zalgiri. Tai butinai reikia paimti Maksvyti. Antras geriausias treneris siuo metu Lietuvoje. Nusipelne zmogus aukstesnio lygio komanda treniruot

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2018-12-16
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną pelnomi taškai

52%
86,8
Pelno taškų: 86,8
Taiklumas: 51,6%
Vieta lygoje: 1
Geriausias pasiekimas: 100
Blogiausias pasiekimas: 75
Daugiausia pelno: Jerai Grant