Nuotr.: „BasketNews.lt“/V.Mikaitis
Nuotr. „BasketNews.lt“/V.Mikaitis

Maskvos CSKA žvaigždė Sergio Rodriguezas įsitikinęs – Eurolygos čempionų išaiškinimas finalo ketverto principu turi ir privalumų, ir trūkumų. Apie tai jis pasisakė portalui „Eurohoops“ duotame interviu.

32-ejų įžaidėjas šiuo metu žaidžia savo antrąjį sezoną CKSA gretose ir siekia su šia ekipa pagaliau iškovoti Eurolygos trofėjų. Pernai CSKA nužygiavo iki pat finalo ketverto, tačiau ten pusfinalyje nusileido Madrido „Real“, o kovoje dėl trečiosios vietos – Kauno „Žalgiriui“.

Kalbėdamas apie Eurolygą ir paprašytas įvardyti penkis penkis geriausius moderniosios jos eros krepšininkus, Rodriguezas prisiminė ir Šarūną Jasikevičių.

„Yra daug puikių žaidėjų ir labai sunku išrinkti penkis. Kiekvienai pozicijai galima įvardyti bent po penkis dominuojančius žaidėjus, pavyzdžiui, Juanas Carlosas Navarro, Šaras, Dimitris Diamantidis, Vassilis Spanoulis. Jie laimėjo daug titulų ir dominavo ilgus metus.

Tačiau su Eurolyga yra taip, kad viskas priklauso nuo finalo ketverto. Tai ir gerai, ir blogai, nes viskas priklauso nuo poros rungtynių. Gali puikiai žaisti visą sezoną, bet jei nepasiseks būtent tuo metu, titulo negausi“, – kalbėjo Rodriguezas.

Tame pačiame interviu krepšininkas užsiminė ir apie žaidėją, praėjusių metų finalo ketverte surengusį tikrai sėkmingą pasirodymą – jaunąjį slovėną Luką Dončičių.

Pasak Rodriguezo, įstabus Dalaso „Mavericks“ šiuo metu rungtyniaujančio talento žaidimas nustebino net jį.

„Nujaučiau, kad Luka bus geras, nesitikėjau, jog bus toks nuostabus. Kiekvieną dieną jis į savo žaidimą įneša ką nors naujo“, – sakė Rodriguezas.

Komentarai:
Anonimas
adaptai ka rukai?
2019-01-01
-5
Atsakyti
adaptai
adaptai prasileido nuo Masrido, ne nuo Fenerio
2019-01-01
+22
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

53%
22,1
Pataiko: 22,1
Taiklumas: 52,7%
Vieta lygoje: 5
Geriausias pasiekimas: 33
Blogiausias pasiekimas: 16
Daugiausia pataiko: Will Clyburn