Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Memfio „Grizzlies“ per pastarąsias 10 rungtynių pralaimėjo aštuonis kartus ir dėl to surengė komandos susitikimą, tačiau jis praėjo ne taip, kaip tikėtasi.

Omri Casspi

Omri  Casspi
Komanda: Memphis Grizzlies
Pozicija: SF
Amžius: 30
Ūgis: 206 cm
Svoris: 102 kg
Gimimo vieta: Holonas, Izraelis

„The Athletic“ paskelbė, kad iškart po rungtynių komandos rūbinėje vykusiame susirinkime susistumdė „Grizzlies“ veteranai 32-ejų metų 198 cm ūgio Garrettas Temple’as ir 30-ies metų 206 cm ūgio Omri Casspi.

Ekipos treneriai ir žaidėjai pokalbiui po pralaimėjimo Detroito „Pistons“ klubui susėdo tam, kad išsiaiškintų dėl kiekvieno nario pastangų ir būdų pagerinti žaidimą.

Diskusija pakrypo link atsarginių žaidėjų indėlio, o tuomet savo poziciją žodžiais bandė apginti Casspi. Temple’as ir Casspi apsikeitė replikomis, o tai netrukus peraugo į fizinį kontaktą. Įsiplieskusį konfliktą gesinti ėmė kiti susirinkimo dalyviai, kurie išskyrė veteranus.

Po konflikto susirinkimas buvo tęsiamas, o jis užtruko apie pusvalandį. Dėl šios priežasties žurnalistams reikėjo palūkėti interviu su „Grizzlies“ treneriu J.B. Bickerstaffu.

„Tai buvo būtinas pokalbis. Jo detalės liks tarp tų, kurie jame dalyvavo“, – teigė „Grizzlies“ strategas Bickerstaffas.

Temple’as šį sezoną vidutiniškai per 32 žaidimo minutes pelno po 10,4 taško ir atkovoja po 3,1 kamuolio, o Casspi per 12 minučių renka po 5 taškus ir 2,9 atkovoto kamuolio.

„Grizzlies“ yra iškovojusi 18 pergalių ir patyrusi 19 nesėkmių, o su tokiu rodikliu ji Vakarų konferencijoje užima 10-ąją vietą.

Praėjusios nakties „Grizzlies“ rungtynių epizodai:

Komentarai:
Ernestas
grybas tas caspi , keista kad taip ilgai NBA jis sedi
2019-01-03
+1
Atsakyti
djgaffer
Keisčiausia,kad konfliktavo vieni labiausiai patyrusių žaidėjų.Dažniausiai juk jaunimėlis kelia bangas.Ne į naudą tai komandai,kuri ir taip buksuoja.
2019-01-03
+8
Atsakyti
Anonimas
Caspi ir su Mačiuliu buvo susitumdę kiek pamenu
2019-01-03
-3
Atsakyti
Anonimas
Caspi :D kiek atsimenu ne pirma karta jau sis veikejas veliasi i kazkokius konfliktus, dar kitoj komandoj kazkas buvo.. matyt jau metas grizti i savo gimtaji Izraeli, sildytis po saule, ir sukti link karjeros saulelydzio, nes jau eile metu nieko nebeparodo :)
2019-01-03
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.