Nuotr.: Youtube
Nuotr. Youtube

Nacionalinės krepšinio lygos „Šilutės“ komanda į savo sudėtį įregistravo naujoką. Prie komandos prisijungė 25-erių metų 193 cm ūgio amerikietis Ky Howardas.

Atakuojančio gynėjo ir lengvojo krašto puolėjo pozicijose rungtyniaujantis krepšininkas 2016 metais buvo pasirinktas NBA G lygos naujokų biržoje. Tuomet jis savo pavardę išgirdo antrajame rate 35-uoju numeriu. Visgi G lygoje krepšininkas nedebiutavo.

Ky Howardas 2015-2016 metais baigė mokslus JAV, o paskutiniame sezone „New Jersey Institute of Technology“ universiteto komandoje „Highlanders“ NCAA rinko po 12,7 taško, 4,7 atkovoto kamuolio ir 4,5 rezultatyvaus perdavimo.

Praėjusį sezoną atletas rungtyniavo Liuksemburgo krepšinio lygoje, kurioje vidutiniškai pelnė po 29,2 taško, atkovojo po 7 kamuolius ir atliko po 3 rezultatyvius perdavimus.

„Šilutė“ su 11 pergalių ir 12 pralaimėjimų NKL užima devintąją vietą. Šiandien šilutiškiai namie 18 val. priims Klaipėdos „Neptūno-Akvaservis“ ekipą.

Krepšininko žaidimo epizodai:

Komentarai:
GIEDRIUS pro
Todėl Šilute ir valdo
2019-01-04
-3
Atsakyti
Šlt
Šilutė viena iš kelių NKL komandų, kurios griebia legionierius. daug įdomiau žiūrėti nei kokią Tauragę, kur surenka iš aplinkinių vietovių beleką ir bando kažkada daryti
2019-01-04
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną pelnomi taškai

44%
85,3
Pelno taškų: 85,3
Taiklumas: 44,3%
Vieta lygoje: 3
Geriausias pasiekimas: 109
Blogiausias pasiekimas: 64
Daugiausia pelno: Evaldas Džiaugys