Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Memfio „Grizzlies“ klubo vadovai pirmą kartą svarstys apie galimybę išmainyti savo žvaigždes – puolėją Marcą Gasolį ir gynėją Mike'ą Conley.

Šią informaciją skelbia ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowskis. Jo teigimu, klubo vadovai tokio sumanymo ėmėsi priėję „organizacijos kryžkelę“.

Anot Wojnarowskio, „Grizzlies“ pasiūlymus išklausys ir dabar, iki vasario septintąją užsiversiančio perėjimų lango, ir po sezono.

Žinoma, jei nesulauks tinkamų pasiūlymų, Memfio ekipa yra pasiruošusi ir toliau dėlioti žaidimą aplink Gasolį ir Conley.

Visgi žvelgdami į ateitį, jie nori aštrinti žaidimą bei komandą rinkti aplink 2018-ųjų pirmojo rato šaukimą Jareną Jacksoną.

ESPN šaltiniai teigia, kad „Grizziies“ svarstys įvairius mainų paketus, mat iškeisti du veteranus – 33-ejų Gasolį bei 31-erių Conley – nebus taip paprasta.

Gasolis apskritai turi galimybę šią vasarą tapti laisvuoju agentu, mat toks variantas numatytas jo sutartyje. Conley tokią galimybę turės tik po metų.

Vis tik skelbiama, kad abu krepšininkai susitiko su klubo vadovybe ir patys nepareiškė jokio noro būti išmainyti.

Komentarai:
Anonimas
tures jaunet komanda nes kitaip pzdc bus
2019-01-23
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

34%
9,4
Pataiko: 9,4
Taiklumas: 34,4%
Vieta lygoje: 27
Geriausias pasiekimas: 16
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Mike Conley