Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Jutos „Jazz“ aukštaūgis Rudy Gobertas, kai sužinojo, jog nepateko į „Visų žvaigždžių“ rungtynes, neslėpė nusivylimo. Vidurio puolėjo nepatekimas tarp geriausių Vakarų konferencijos žaidėjų nustebino ir jo komandos draugą Prancūzijos rinktinėje Nicolasą Batumą.

Nicolas Batum

Nicolas  Batum
Komanda: Charlotte Hornets
Pozicija: SF
Amžius: 30
Ūgis: 203 cm
Svoris: 91 kg
Gimimo vieta: Lizjo, Prancūzija

„Aš žiūrėjau „Visų žvaigždžių“ rinkimų transliaciją tiesiogiai, – kalbėjo Batumas. – Buvau įsitikinęs, kad Rudy (Gobertas) ten pateks. Negalėjau patikėti, kad jo sąraše nėra. 

Jis to nusipelnė. Gobertas norėjo ten patekti ne tik dėl savęs. Tai būtų didelis įvertinimas visai Europai. Kai tu esi išrinktas į „Visų žvaigždžių“ rungtynes, tai – garbė visai šaliai. Dėl to jis buvo toks emocionalus po rinkimų.“

Gobertas žaidžia geriausią sezoną savo karjeroje ir vidutiniškai per 32 minutes renka po 15,1 taško, atkovoja po 12,8 kamuolio ir blokuoja po 2,2 varžovo metimo.

Komentarai:
tiesa
tikrai turėjo būti vietoje KAT
2019-02-07
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Rudy Gobert

Rudy  Gobert
Rudy  Gobert
MIN: 31.52
PTS: 15.13 (65.01%)
REB: 12.78
AS: 2.18
ST: 0.95
BS: 2.16
TO: 1.53
GM: 55