Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Skandalingosios šeimos galva – LaVaras Ballas – po „Lakers“ pasiūlymo „Pelicans“ klubui mainų metu įgyti teises į jo sūnų Lonzo Ballą, pasisakė apie tai, kaip klubas atrodytų be jaunojo įžaidėjo. Kaip teigė LaVaras, Los Andželo komanda be Lonzo negali net svajoti apie čempionų titulą.

Lonzo Ball

Lonzo  Ball
Lonzo  Ball
MIN: 30.27
PTS: 9.89 (40.76%)
REB: 5.32
AS: 5.43
ST: 1.47
BS: 0.4
TO: 2.19
GM: 47

„Lakers“ be Lonzo nelaimės čempionų žiedų. LeBronui Jamesui be Ballo Los Andžele tikrai nepavyks laimėti NBA. Galiu tai garantuoti“, – televizijos laidoje kalbėjo LaVaras.

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski skelbė, kad „Lakers“ už „Pelicans“ lyderį Anthony Davisą siūlo savo jaunuosius krepšininkus, o tarp jų buvo įvardijami Ballas, Brandonas Ingramas ir Kyle’as Kuzma.

LaVaras taip pat užsiminė ir apie Fynikso „Suns“ ekipą, kurioje jis norėtų matyti visus tris savo sūnus. Tuo pačiu neapsieita ir be kritikos, kurios susilaukė dabartinė Lonzo karjeros stotelė – „Lakers“ komanda.

„Apie galimybę žaisti Fynikse mąstau taip – jei jie pasikvies Lonzo, tai tą patį gali padaryti ir su Gelo bei Melo. Aš bandau sukurti dinastiją. Jei jie nori kilti į viršų, o ne leistis žemyn, tuomet „Suns“ turi suprasti, kad reikia manęs klausyti. Mano berniukai yra laimėtojai, tačiau „Lakers“ pavertė juos pralaimėtojais“, – sakė LaVaras.

Ballas šį sezoną vidutiniškai renka po 9,9 taško, 5,4 rezultatyvaus perdavimo ir 5,3 atkovoto kamuolio.

Komentarai:
Karolis
Nufilmuokit Lonzo treniruotę kaip jis mėto tritaškius ir prašau visa Shaqtin a fool laida.
2019-02-07
+2
Atsakyti
djgaffer
Jau tik ne LaVaro klausyti kitiems,nes kalba ir nusišneka.Dar neįsikalė į galvą,jog niekas ten nėra saugus per mainus.Dabar jau ir Fyniksas jam matai gerai būtų.Tai ką,meilė Los Andželui išgaravo?Kvailys.
2019-02-07
-3
Atsakyti
kunigas
Greiciau ta lonzo istradintu is lakers
2019-02-07
-4
Atsakyti
Tikrai
Tikrai kad Bollas-pizdabolas
2019-02-07
+6
Atsakyti
Kedai ir vanduo
Susileido Ballo balionas, o vaikų krepšininkų burbulas senai susprogo ir susileido vienu metu. Liko dar kedai ir vanduo.
2019-02-07
+2
Atsakyti
bronius
Lakers laimejo NBA be broliu pizdabollu , laimes ir dabar !
2019-02-07
-2
Atsakyti
bronius
Lakers laimejo NBA be broliu pizdabollu , laimes ir dabar !
2019-02-07
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

54%
32,6
Pataiko: 32,6
Taiklumas: 54,3%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 42
Blogiausias pasiekimas: 25
Daugiausia pataiko: LeBron James