Nuotr.: FIBA.com
Nuotr. FIBA.com

Klaipėdos „Neptūnas“ sužinojo varžovą FIBA Čempionų lygos aštuntfinalio etape. Kazio Maksvyčio auklėtiniai dvejose rungtynėse išbandys jėgas su Jeruzalės „Hapoel“.

Šį sezoną pelnomi taškai

49%
91,2
Pelno taškų: 91,2
Taiklumas: 48,9%
Vieta lygoje: 1
Geriausias pasiekimas: 111
Blogiausias pasiekimas: 70
Daugiausia pelno: James Feldeine

„Gavome stipriausią įmanomą varžovą, – tinklalapiui „bcneptunas.lt“ sakė „Neptūno“ treneris Kazys Maksvytis. – Jeruzalės komanda gerai žaidžia tiek Čempionų lygoje, tiek vietiniame čempionate.

Manau, kad tai finalo ketverto kalibro komanda, viena favoričių laimėti Čempionų lygą. Bet jei mes turime svajonių tapti čempionais, tuomet reikės laimėti. Mes tikrai kausimės.““

„Pavojingiausias ir neparankiausias, kiek teko matyti ir girdėti iš kolegų, tai būtų Jeruzalės komanda. Ten – tolima kelionė, sunku žaisti“, – tinklalapiui „BasketNews.ltdar prieš burtų traukimo ceremoniją sakė „Neptūno“ treneris Kazys Maksvytis.

Pirmosios aštuntfinalio rungtynės vyks kovo 5-6 dienomis, o antrosios – 12-13 dienomis.

Į ketvirtfinalį pateks komanda, kurios dviejų mačų bendras įmestų ir praleistų taškų rezultatas bus geresnis. Ketvirtfinalyje „Neptūno“ poros nugalėtojas susikaus su Patrų „Promitheas“ ir Tenerifės „Iberostar“ poros laimėtoja.

„Hapoel“ grupių etapą baigė iškovodama 12 pergalių ir patyrusi vos 2 pralaimėjimus. Odedo Kattasho kariauna Čempionų lygoje užima pirmauja pagal visus pagrindinius statistinius rodiklius: pelnomus taškus (vid. 90,4), atkovotus kamuolius (vid. 42,3), rezultatyvius perdavimus (vid. 22,7) bei naudingumo balus (vid. 110,7).

Bambergo „Brose“ su Arnoldu Kulboka aštuntfinalyje kausis su Bandirmos „Banvit“, Ado Juškevičiaus atstovaujama Nantero 92 priims Stambulo „Bešiktaš“ iššūkį, o Jonas Mačiulis kartu su Atėnų AEK rungtyniaus su kita Graikijos ekipa Salonikų PAOK.

Nuotr. FIBA

ČL aštuntfinalio poros:

Klaipėdos „Neptūnas“ – Jeruzalės „Hapoel“

Bambergo „Brose“ – Bandirmos „Banvit“

Nantero 92 – Stambulo „Bešiktaš“

Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“ – Venecijos „Umana Reyer“

Salonikų PAOK – Atėnų AEK

Patrų „Promitheas“ – Tenerifės „Iberostar“

Le Mano „Sarthe Basket“ – Bolonijos „Virtus“

Antverpeno „Giant“ – Mursijos UCAM

Burtų traukimo ceremonijos transliacija:

Komentarai:
Anonimas
laiko dar yra,klausimas kaip atrodys komandos tuo metu.
2019-02-08
+1
Atsakyti
JaT
Na Rytui Top 16 etape grupe ne burtai leme o uzimtos komandu vietos...
2019-02-08
Atsakyti
rr
Yra pusiausvyra, pateikai per fuksą, atsiimsi vėliau.
2019-02-08
-2
Atsakyti
Yolo
Bent Amare i klaipeda atvarys :D
2019-02-08
-6
Atsakyti
nu jo
gaila zaliuju nera... nes neptunui kaunieciai pats parankiausias varzovas
2019-02-08
+2
Atsakyti
To djgaffer
Taip, bet būna ir išimčių su burtais, nes pvz. Rytui Europos taurėje TOP 16 etape labai pasisekė su grupe, kuri buvo lengviausia iš visų to etapo grupių.
2019-02-08
+1
Atsakyti
Anonimas
Dar taip pagalvojau, kad tik nebūtų Hapoel! Akurat, turėk bėdą!
2019-02-08
-1
Atsakyti
djgaffer
Kažkaip to ir buvo galima tikėtis.Mūsiškiams juk dažnai su burtais nesiseka ir gauna vienus stipriausių varžovų.Už tai Amare į Klaipėda atlėks,arena pilna turėtų būti.Įdomi dar graikiška pora.Mačiulio laukia graikų derbis.
2019-02-08
+7
Atsakyti
Anonimas
Imsim nes visa lyga vienodo lygio tai iveikiami visi
2019-02-08
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.