Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Italijos rinktinė vakar 75:41 sumindė vengrus bei iškovojo kelialapį į Kinijoje vyksiančias planetos pirmenybės, o šalies krepšinio federacija iš karto ėmėsi atitinkamų veiksmų.

Pranešama, jog Italijos krepšinio federacija pratęsė sutartį su vyriausiuoju treneriu Meo Sacchetti iki 2021-ųjų, kuomet vyks Europos čempionatas.

„Sprendimas buvo priimtas dar prieš atrankos varžybas, – sakė federacijos prezidentas Gianni Petrucci. – Pasitikiu Meo bei jo padarytu darbu su komanda. Dabartinis tikslas yra kuo geriau pasirodyti pasaulio čempionate, tačiau koncentruojamės ir į olimpines žaidynes bei Europos čempionatą, kuriuose tikimės būti.“

„Nereikia nė ir sakyti – esu laimingas. Kaip ir sakiau prieš tai, komandoje sukūrėme puikią atmosferą, kurioje visi vienas kitam rodo abipusę pagarbą“, – teigė pats Sacchetti.

Italija pasaulio čempionate varžysis pirmą kartą nuo 2006-ųjų. Sacchetti rinktinės vairą perėmė iš Ettore Messinos, kuris komandai vadovavo 2017-ųjų Europos pirmenybėse.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.