Nuotr.: Fiba.com
Nuotr. Fiba.com

Kroatijos rinktinei praradus galimybes dalyvauti artėjančiame pasaulio čempionate, kritišką nuomonę sistemos atžvilgiu išreiškė viena didžiausia šalies krepšinio žvaigždžių Dario Šaričius.

„Tokie langai, kuriuose negali žaisti NBA ir Eurolygos žaidėjai man yra nesuprantami, – sakė Šaričius. – Žinoma, jog mums tai nepatiko.“

„Štai dabar žaidžiame JAV ir tuo pačiu metu turime atrankos rungtynes į pasaulio čempionatą. Savaime suprantama, jog pasaulio čempionatas yra atranka į olimpines žaidynes. Be abejo, tai nuvilia ir sistema neveikia tinkamai mums ir mano komandai“, – teigė kroatas.

Kroatija vakarykštėse rungtynėse 69:77 nusileido Lenkijai ir prarado net teorinius šansus varžytis dėl kelialapio į Kiniją. Kroatai šiuo metu su 4 pergalėmis ir 7 pralaimėjimais J grupėje užima penktąją vietą.

Komentarai:
Dar latviai gauna nuo juodkalnijos ir mes suprasim kad lkl nera tokia silpna,nors ka cia ir kalbet pirma vieta grupej jau parodo jos veida.aisku kalnietis seibutis giedraitis dar maciulis prisidejo stipriai
2019-02-24
-4
Atsakyti
Anonimas
taip,sistema apgailetina ir ta mato visi isskyrus krepsinio federaciju bosus kurie maitinasi is fiba ranku.ir kol sabas&co tyliai sedes krumuose,tol rinktines prestizas ir susidomejimas krepsiniu vaziuos i pakalne
2019-02-24
+2
Atsakyti
R
Niekas nedraudzia atstovaut savo saliai. Atvaziuoja ir eurolygos klubu atstovai ir treneris juos supranta , kad atstovavimas salies rinktinei yra svarbiau klubo kuriam galbut rytoj neberupesi interesu.
2019-02-24
+6
Atsakyti
Faktas
Fiba ira davatkos sistema.Kuria laidot senai reikia.
2019-02-24
-6
Atsakyti
Lietuviai,kroatai Ispanai, graikai,italai pradėtų ignoruoti fiba mafija ir iškart baigtųsi anektodai
2019-02-24
-7
Atsakyti
sp
o kodel futbole lygiai pagal tokia sistema yra suprantami? langu metu i rinktines vaziuoja net visokie Messiai,Ronaldai. jeigu fiba ir eurolyga toliau ruosiasi laizyti uzpakalius NBA, tai jau ju problema
2019-02-23
+9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.