Nuotr.: Imago Sport – Scanpix
Nuotr. Imago Sport – Scanpix

Atkrintamųjų medžioklėje savo pozicijas tvirtinanti Vitorijos „Baskonia“ dvigubą Eurolygos savaitę pradės be Patricio Garino.

Patricio Garino

Patricio  Garino
Komanda: Vitorijos Baskonia
Pozicija: SG, SF
Amžius: 25
Ūgis: 198 cm
Gimimo vieta: Argentina

25-erių argentinietis Ispanijos lygos savaitgalio rungtynėse su Tenerifės „Iberostar“ patyrė kojos traumą ir nevyks su baskais į Atėnus, kur vietos „Panathinaikos“ su Luku Lekavičiumi trečiadienį stos į kovą su Vitorijos komanda.

Šiuo metu laukiama papildomų tyrimų, jog išsamiai būtų išsiaiškinta diagnozė. 

Penktadienį susitikime su Podgoricos „Budučnost“ Garino per 22 minutes įmetė 16 taškų (1/4 dvitaškiai, 3/5 tritaškiai, 5/6 baudos) ir užfiksavo geriausią asmeninį rezultatyvumo rezultatą Eurolygoje.

Šį sezoną jis Eurolygoje vidutiniškai žaidžia po 12 minučių, renka po 4,8 taško ir atkovoja po 1,5 kamuolio.

Penkiskart per paskutiniuosius šešis mačus laimėjusi „Baskonia“ su 14 pergalių per 26 turus Eurolygoje žengia šeštoje vietoje.

Vienu laimėjimu atsiliekanti „Panathinaikos“ užima devintąją poziciją. Graikijos klubas dvikovą su baskais pasitinka Eurolygoje laimėjęs keturissyk paeiliui.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Patricio Garino

Patricio  Garino
Patricio  Garino
MIN: 12.38
PTS: 4.77 (55%)
REB: 1.46
AS: 0.23
ST: 0.77
BS: 0.08
TO: 0.23
GM: 13