Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Iki sezono pabaigos dėl traumos iškritęs Chrisas Krameris atsiskyrė nuo Vilniaus „Ryto“ komandos ir išvyko į gimtąsias Jungtines Amerikos Valstijas (JAV). 

Chris Kramer

Chris  Kramer
Chris  Kramer
MIN: 22.83
PTS: 8.56 (59.68%)
REB: 2.67
AS: 4.44
ST: 0.56
BS: 0.11
TO: 1.78
GM: 9

30-metis amerikietis Lietuvą paliko prieš savaitgalį, o socialiniame tinkle „Twitter“ pasidalijo žinute, pabrėždamas, jog kelionė namo pareikalavo daug jėgų.

„Ilgiausia diena gyvenime“, – rašė Krameris.

„Ryto“ komanda apie kapitono išvykimą oficialiai nepranešė. 

Krameris sunkią kelio traumą patyrė Europos taurės ketvirtfinalio starte Valensijoje, kai greitoje atakoje mėgino atsispirti nuo parketo. Atlikus medicininius tyrimus pasitvirtino blogiausias scenarijus – krepšininkui plyšo priekinis kryžminis kelio raištis.

Anot prognozių, jis į aikštę turėtų grįžti tik rugsėjo mėnesį. Nuo praėjusio sezono „Rytui“ priklausantis gynėjas vasarą su sostinės ekipa pasirašė naują ilgalaikę sutartį.

Komentarai:
Anonimas
Kad raudonzalupiai isitikine sito zaidejo aukstu lygiu tai nereikia stebetis. Kai ju merdejancioje organizacijoje metai is metu budavo visa kruva lavonu tai toks kaip kraperis su savo fuksinem lempom arodo kaip eurolygos lygio asas. O kad paliko tai to ir reikejo tiketis. Jauciu Kliauza galutinai isitikino sito pastovaus Santaros kliniku paciento traumu istorija ir bus artimiausiu metu paskelbta kad sutartis nutraukta abipusiu susitarimu.
2019-03-25
-6
Atsakyti
Anonimas
debiliskesnio straipsnio nesugalvojat? atsiskyre nuo komandos? rimtai? klubas leido grizt traumuotam zaidejui namo, kur jis gaus geresne prieziura. galetu pasirasyt straipsnio autorius, zinotumem kuris cia toks dalbajobas yra.
2019-03-24
+31
Atsakyti
...
net pats jasikevicius sake , kad tai eurolygos lygio zaidejas, bet zalbojobai vistiek kazka vemia nesamones, isvyko tai isvyko, realiai jis dbr turbut net sportuot negali ir jokios reabilitacijos atlikt, tai galima zmogui ir i gimtus namus sugrizt
2019-03-24
+14
Atsakyti
Anonimas
graudu sakityti tokias nesamones. Buvo tas atsisveikinimas. Kad zurnaliugos praleido,tai nieks nekaltas. O ir siaip ne vakar jis isvyko
2019-03-24
+10
Atsakyti
Kestis
Eilinis spjūvis raudonąjai parodijai į veidą.
2019-03-24
-21
Atsakyti
Vau1
Panasiai kaip kazkada buvo eric elliotas lryte :) zaisti vokietijoje, graikijoje, italijoje vidutiniokuose tibkamas
2019-03-24
-2
Atsakyti
Vau
Bet tai kai sukurta legenda apie nepamainoma Krameri be kurio Rytas bejegis ir lavonas :) :) nezjnau ar cia gera agenta turi ar piaro kompanija kokia, bet uzbure cia visa ryto fauna. Realiai absoliuciai ribotu galimybiu zaidejas net ne kurejas - metimo neturi, mudalinasi su kamuoliu ir esminiais kritiniais rungtyniu momentais arba ilipa i medi arba klaidos.. Del to jis niekda ir nepakilo i aukstensi lygi o lubos ir yra rytas.
2019-03-24
Atsakyti
zmogus pamislijo suds gaunas varau namo. bronza jai pasiseks pasimsu kita met. Nepyket ryto fanai bet is sono taip atrodo.:)
2019-03-24
+2
Atsakyti
Labiausiai pervertintas LKL žaidėjas. II sunkios traumos NEkontaktinės !!! Lygioje vietoje kelią susirūpinimą žaidėjo susitraumavimas arba prastas fizinio rengimo trenerio darbas. Pataikimas vis kiša koją na toks LKL vidutiniokas bet nieko daugiau ir protingiausias būtų nutraukti kontraktą nes ner įrodymų kas ateityje tai nepasikartos
2019-03-24
-14
Atsakyti
ernestas
Jei rugseji tai visai greit , rytas neturejo sansu su krameriu ,ar be kramerio pries valensija . O lkl ir taip aisku kad zalgiris sulauzys juos
2019-03-24
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Chris Kramer

Chris  Kramer
Komanda: Vilniaus Rytas
Pozicija: PG
Amžius: 30
Ūgis: 191 cm
Svoris: 98 kg
Gimimo vieta: Huntington, JAV