Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Prancūzijos bei Ispanijos nacionalinės rinktinės gali sulaukti pastiprinimų – NBA rungtyniaujantys Nicolas Batumas ir Willy Hernangomezas paskelbė norintys rungtyniauti Kinijoje šią vasarą vyksiančiame pasaulio krepšinio čempionate.

Nicolas Batum

Nicolas  Batum
Nicolas  Batum
MIN: 31.39
PTS: 9.32 (50.61%)
REB: 5.19
AS: 3.32
ST: 0.95
BS: 0.59
TO: 1.56
GM: 75

Tiek prancūzas Batumas, tiek ispanas Hernangomezas šį sezoną vilkėjo Šarlotės „Hornets“ ekipos marškinėlius. Šiai nepatekus į atkrintamąsias ir sezoną užbaigus anksčiau, abu krepšininkai, prieš išvykdami į Europą, interviu klubui metu išreiškė norą atstovauti šių šalių rinktinėms.

30-metis Batumas Nacionalinėje krepšinio asociacijoje rungtyniauja nuo 2008 metų, o Šarlotės komandos gretas papildė 2015-aisiais.

Šį sezoną 203 centimetrų ūgio puolėjas vidutiniškai pelnydavo po 9,3 taško, atkovodavo po 5,2 kamuolio ir atlikdavo po 3,3 rezultatyvaus perdavimo.

Tuo metu Hernangomezui tai buvo pirmasis pilnas „Hornets“ gretose sužaistas sezonas, mat prie ekipos jis prisijungė praėjusių metų viduryje, kai mainų metu buvo perkeltas iš Niujorko „Knicks“ klubo.

Ispanas 2018-2019 metų sezone vidutiniškai rinkdavo po 7,3 taško, sugriebdavo po 5,4 kamuolio ir atlikdavo po vieną rezultatyvų perdavimą.

Komentarai:
Anonimas
USA rinktine gali zaisti be jokiu deriniu kai tokie zaidejai talentingi,atletiski lenkiantys viskuo kitas rinktines o silpnesniems deriniai reikalingi,kad apgaut stipresnius
2019-04-13
-1
Atsakyti
Anonimas
tiek ispanai,tiek prancuzai yra realus pretendentai i medalius, o LTU su ablomaiciu net is grupes neiseis jei Kanada suras padoresni treneri.
2019-04-11
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Nicolas Batum

Nicolas  Batum
Komanda: Charlotte Hornets
Pozicija: SF
Amžius: 30
Ūgis: 203 cm
Svoris: 91 kg
Gimimo vieta: Lizjo, Prancūzija