Nuotr.: Buducnost Voli
Nuotr. Buducnost Voli

Adrijos lygos finalo penktųjų serijos rungtynių pradžia tarp Belgrado „Crvena Zvezda“ ir Podgoricos „Budučnost“ klubų buvo pavėlinta dėl apšilimo metu kilusio incidento.

Šį sezoną metami dvitaškiai

48%
19,9
Pataiko: 19,9
Taiklumas: 48,2%
Vieta lygoje: 13
Geriausias pasiekimas: 31
Blogiausias pasiekimas: 12
Daugiausia pataiko: Norris Cole

Ant parketo pasirodę „Budučnost“ krepšininkai buvo užpulti bei apmėtyti įvairiais daiktais Belgrado klubo fanų. Po šio incindento Juodkalnijos ekipos žaidėjai grįžo į persirengimo kambarį.

„Kuomet mūsų klubo krepšininkai pasirodė ant parketo, įvairūs kieti daiktai iš tribūnų skriejo į juos: pinigai, telefonų baterijos, akmenys, buteliai, plytos, šviestuvai, kėdės. Apie 40 „Crvena Zvezda“ fanų pateko ant parketo ir pribėgo prie „Budučnost“ atsarginių žaidėjų suolo. Jie spjaudė ir fiziškai atakavo mūsų krepšininkus: Norrisą Cole'ą, Earlą Clarką ir Nemanja Gordičių. Gordičiui buvo trenkta kėde“, – Podgoricos ekipa išplatino pranešimą iš rūbinės.

Galiausiai svečiai sugrįžo į aikštelę ir mačas buvo pradėtas.

Serijoje iki trijų pergalių rezultatas lygus – 2-2. Adrijos lygos čempionai užsitikrins vietą kito sezono Eurolygoje.

Komentarai:
Nu
Stai kur tikras palaikymas pietieciu tai ne musu siaurieciu
2019-04-23
Atsakyti
Anonimas
jugai nera zmones, jie zmogzudziai, visi zino ka jugai dare 90aisiais, na o cia to pacio palikimo buduliai, metosi daiktais, prie progos laisvai ka nors suzalotu, laukiniai neandertalieciai.
2019-04-22
+6
Atsakyti
toliau?
papuolė į Eurolygą, ten saugu važiuot? apsauginiai nežino ką veikt, salėje vaikšto fanai buduliai. kaip mažo kaimo salėje. ar šis klubas gali užtikrinti saugumą savo arenoje?
2019-04-22
+12
Atsakyti
97-54 zvezda laimejo
2019-04-22
-2
Atsakyti
tai cia visko gali but, girdejau, kad ir teiseju automobili yra sudegine uz pralaimejima tik nezinau kurie sirgaliai tiksliai ar zvezda ar partizan..
2019-04-22
+1
Atsakyti
Anonimas
tai kas dabar zvezdos krepsininkam bus kitose rungtynese? uzmus koki turbut
2019-04-22
+8
Atsakyti
Va čia yra krepšinis. Tuo mane ir žavi buvusios Jugoslavijos valstybės sportinis pyktis sprogsta ir nežinai ko laukti. Bambaliniams lietuvos sirgaliams iki Serbijos uktrų kaip iki mėnulio
2019-04-22
-24
Atsakyti
Ed
logika... kur? nera... bukagalviai kaip ir kaikuriu Lietuvos klubu fanai... gal kiek maziau... Fanai uzpuola priesisinku komandos zaidejus ir visaip bando pakenkti ?? kokio bb??? jie nori be varzybu pasiimti pergale? kad atoduotu pergale, kad nezaistu ir panasiai? koks ju tikslas mesti kedes ir monetas ? KODEL?? Tai leiskit savo zaidejams irodyti aiksteleje kad yra stipresni... algailetina ir geda krepsiniui... Fanai pyksta ant priesisinku komandos, kad laimi pries ju palaikoma komanda... tai pykit ant savo komandos kad nesugeba laimeti.. Visu 100% palaikau Budučnost, nes tie Zvezda lavonai nesveiki sirgaliai ir pati šalis, maišo realu gyvenima su sportu, Žalgirio fanai arenoje daro pragara priešininkams palaikydami Žalgiri bet ne tokiom nesamonem... FIBA turetu pradet labai LABAI rimtai reguoti i tokius dalykus, bausti kluba, bausti arena, bausti tuos zmones labai grieztai kurie taip padare, uzdrausti lankytis likusi gyvenima oficiliose krepsinio rungtynese!!! Nes taip gali tie babajai ir uzmust zmogu... kita kart bombon ar peileis prades metytis, gi jie neviso proto yra...
2019-04-22
+17
Atsakyti
laukiniai laimi 35 tasku persvara, turbut ne tik nori i eurolyga, bet ir pateks nes jay trecias kelinys ipusejo 😀
2019-04-22
Atsakyti
R
Neveltui pietu slavai. Karstakosiai kaip musliai ir agresyvus kaip ruskiai.
2019-04-22
-3
Atsakyti
Anonimas
Idomu ten tokie irgi raso atvirus laiskus kur skundziasi kad ju nesupranta?
2019-04-22
+2
Atsakyti
lol
ir tie laukiniai nori i eurolyga? galetu pistelt tokia bauda kad nei vietinej lygoj nebeuztektu pinigu zaist
2019-04-22
-4
Atsakyti
Realus
galetu ipist tiems laukiniams, o jeigu as buciau zaidejas, apspjauciau fanus po rungtyniu.
2019-04-22
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.