Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Filadelfijos „76ers“ aukštaūgis Gregas Monroe turi geriausias galimybes šį sezoną gauti NBA čempionų žiedą.

„ClutchPoints“ paskaičiavo, kad tikimybė, jog Monroe atsiims žiedą, yra 37,5 procentai – didžiausia tarp visų NBA žaidėjų. Tokia situacija susiklostė dėl to, jog amerikietis šį sezoną vilkėjo trijų pajėgių komandų marškinėlius – „76ers“, Bostono „Celtics“ ir Toronto „Raptors“.

Pagal NBA taisykles, visi titulą iškovojusios komandos krepšininkai, tą sezoną rungtyniavę ekipoje, gauna čempionų žiedą.

Atletas sezoną pradėjo Toronto ekipoje ir sužaidė 38 mačus, vėliau „Celtics“ gretose aikštėje pasirodė dvejose rungtynėse, o su Filadelfijos ekipos apranga rungtyniavo 7 sykius.

Visos trys ekipos vis dar kovoja NBA atkrintamosiose ir visos jos jau pateko į Rytų konferencijos pusfinalį. Jame tarpusavyje susikaus „Raptors“ ir „76ers“, o kitame pusfinalyje žais Milvokio „Bucks“ ir „Celtics“.

Lažybininkų favoritai laimėti šio sezono NBA šiuo metu yra „Golden State Warriors“ (1,61 koeficientas), Milvokio „Bucks“ (6,25) ir Hjustono „Rockets“ (7). Po jų rikiuojasi trys ekipos, kuriose šį sezoną žaidė Monroe – „Raptors“ (9,5 koeficientas), „Celtics“ (17) ir „76ers“ (17).

Šį sezoną 28-erių metų 211 cm ūgio priekinės linijos žaidėjas vidutiniškai per 11 minučių įmeta po 5,3 taško bei atkovoja po 4 kamuolius.

Komentarai:
Nori rasti moterį, vieną naktį? Sveiki atvykę į >>>> www.Sexcoss.Com
2019-04-26
-7
Atsakyti
Hm
Didžiausia tikimybė iš Rytų konferencijos jam laimėt žiedą o ne apskritai visų krepšininkų
2019-04-25
-2
Atsakyti
Aaa
tai Valanciunas gautu jei Raptors laimetu taip iseina 😂
2019-04-25
+3
Atsakyti
Bricks
Jei GSV turi kofa 1,61, tai reiskia, kad absoliuciai visi zaidejai zaidziantys arba zaide uz GSW, laimeti ziedus turi tarp 60-67,3%, priklausomai kokia marza skaiciuojame lazybininkui. Bet tai bet kokiu atveju daugiau nei Grego 37.5%. Tad eilini karta basketas pamate kazkur kazka, patys arba nepasigilo, arba nesuprato ir pleskina naujiena.

O jei dar yra koks zaidejas, kuris buvo atleistas is GSW arba priimtas i GSW, o dabar losia uz bet i kuri playoffuose vis dar esanti kluba (nors tai butu kad ir clippers), tai metatiskai jo sansai dar geresni (GSW komandoje tokio nera). Nors is tiesu idomus klausimas butu jei Clippers ir GSW zaidejas butu buves - tokiam pusfinalis garantuotas, bet kaip pasikeicia sansai jame jei praeitu ne GSW, o Clippers. :)
2019-04-25
-4
Atsakyti
Anonimas
kažkaip greitai smigo šio veikėjo karjera nba.. Atsimenu dar keletą metų atgal rinkdavo solidžius rodiklius ir buvo pagrindinis (berods Pistonsuose ? ), o dabar atsarginis su šiek tiek geresniais statsais negu 12-as suolo žaidėjas, nors metų dar tikrai nedaug.
2019-04-25
-4
Atsakyti
b
phila jeigu praeis raptors, vistiek gaus nuo bucks/celtics nugaletojo
2019-04-25
+7
Atsakyti
Propeleris
pieva :DDD
2019-04-25
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

36%
10,7
Pataiko: 10,7
Taiklumas: 35,8%
Vieta lygoje: 19
Geriausias pasiekimas: 21
Blogiausias pasiekimas: 3
Daugiausia pataiko: J.J. Redick