Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS
  • Saragosos „Tecnyconta“ namuose 89:91 pralaimėjo Valensijos „Basket“

  • Renaldas Seibutis pelnė 10 taškų ir surinko 10 naudingumo balų

  • Iki mačo pabaigos likus 17 sekundžių, Seibutis nepataikė dvitaškio, o baudas realizavę varžovai įtvirtino pergalę

Renaldui Seibučiui ir vėl buvo patikėta lemiama Saragosos „Tecnyconta“ (15-14) ataka, tačiau šįkart lietuvis savo komandos neišgelbėjo.

Saragosos klubas namuose 89:91 (23:21, 29:27, 18:23, 19:20) nusileido Valensijos „Basket“ (19-10) krepšininkams.

Iki rungtynių pabaigos likus 25 sekundėms, „Tecnyconta“ atsiliko 85:88, tačiau Guillemas Vivesas užsidirbo techninę pražangą. Baudos metimą realizavęs Seibutis sumažino atsilikimą iki 2 taškų, o iš karto po to šeimininkai paprašė minutės pertraukėlės.

Grįžus ant parketo, kamuolys ir vėl atsidūrė Seibučio rankose, tačiau gynėjo mestas dvitaškis tikslo nepasiekė, o visai netrukus Vivesas realizavo abi baudas ir Valensijos ekipa tapo nepavejama vienos atakos metu.

Stanas Okoye dar spėjo pataikyti iš toli ir sumažinti deficitą iki minimumo, tačiau galutiniam rezultatui šis tritaškis reikšmės nebeturėjo.

Seibutis per 29 minutes pelnė 10 taškų (2/7 dvitaškių, 1/3 tritaškių, 3/3 baudos), atkovojo 3 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius pardavimus, dukart suklydo ir surinko 10 naudingumo balų.

Po šių rungtynių „Tecnyconta“ smuktelėjo iš septintosios pozicijos į aštuntą, o Valensijos klubas ir toliau lieka ketvirtas.

Primename, jog prieš kiek mažiau nei mėnesį Seibutis išplėšė savo komandos pergalę mače su Malagos „Unicaja“, o praėjusią savaitę vien per ketvirtą kėlinį pelnė 16 taškų ir svariai prisidėjo prie dar vieno laimėjimo mače su Andoros „Morabanc“.

„Tecnyconta“: Stanas Okoye 21 (4/6 trit.), Javieras Justizas 11, Renaldas Seibutis, Latavious Williamsas ir Nemanja Radovičius po 10.

„Basket“: Mike‘as Tobey (6/6 dvit.) ir Willas Thomas po 14, Guillemas Vivesas 13.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.