Nuotr.: AFP –  Scanpix
Nuotr. AFP –  Scanpix

Milvokio „Bucks“ žvaigždė Giannis Antetokounmpo pirmosiose NBA Rytų konferencijos pusfinalio serijos rungtynėse buvo pristabdytas, o jo atstovaujama ekipa namuose 90:112 buvo sutriuškinta Bostono „Celtics“ klubo.

Giannis Antetokounmpo

Giannis  Antetokounmpo
Komanda: Milwaukee Bucks
Pozicija: SF, SG
Amžius: 24
Ūgis: 211 cm
Svoris: 98 kg
Gimimo vieta: Atėnai, Graikija

Minėtame mače Antetokounmpo pelnė 22 taškus ir atkovojo 8 kamuolius, tačiau prastai atakavo krepšį, pataikęs 4 dvitaškius iš 16 bandymų bei 5 baudas iš 10.

Po rungtynių graikas sulaukė brolio Thanasio skambučio, kuris rungtyniauja Atėnų „Panathinaikos“ klube.

„Mano vyresnysis brolis paprastai man neskambina po rungtynių, bet šį kartą jis paskambino ir sakė, kad turiu žaisti kiečiau bei padėti komandai“, – pasakojo Giannis.

Vis dėlto, nepaisant patirto pralaimėjimo, „Bucks“ neketina daryti pakeitimų žaidime.

„Mes toliau žaisime taip, kaip žaidėme visą sezoną. Nemanau, kad turime kažką keisti. Kodėl reikėtų kažką keisti po vienų pralaimėtų rungtynių? Antrajame mače mes žaisime savo žaidimą ir jei mums nesiseks, tada pradėsime galvoti apie pakeitimus“, – teigė „Bucks“ lyderis.

Antrosios serijos rungtynės tarp „Bucks“ ir „Celtics“ įvyks Milvokyje naktį iš antradienio į trečiadienį 3 val. Lietuvos laiku.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Giannis Antetokounmpo

Giannis  Antetokounmpo
Giannis  Antetokounmpo
MIN: 32.54
PTS: 27.55 (62.39%)
REB: 12.42
AS: 5.7
ST: 1.22
BS: 1.52
TO: 3.64
GM: 77