Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Praėjusį sezoną naują franšizės krepšininką Luką Dončičių atradusi Dalaso „Mavericks“ ruošiasi sudrebinti vasaros laisvųjų agentų biržą.

Šį sezoną metami tritaškiai

34%
12,5
Pataiko: 12,5
Taiklumas: 34,0%
Vieta lygoje: 7
Geriausias pasiekimas: 22
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Harrison Barnes

„The New York Times“ žurnalistas Marcas Steinas skelbia, jog „Mavs“ nori savo sudėtį papildyti snaiperiais, fizine jėga ir veteranais. Kaip potencialius naujokus žurnalistas įvardino Khrisą Middletoną ir Kembą Walkerį.

Abu šie krepšininkai vasarą taps neapribotais laisvaisiais agentais, o „Mavericks“ algų kepurėje kontraktų suma šiuo metu siekia vos 45,9 mln. JAV dolerių. NBA numatyta leistina algų kepurė 2019-2020 m. sezonui siekia 109 mln. JAV dolerių.

Steinas teigia, jog Dalaso klubas tikisi pasirašyti sutartį su vienu iš šių dviejų krepšininkų: Walkeriu arba Middletonu.

Kitą sezoną prie komandos prisijungs po kryžminių kelio raiščių operacijos sveikstantis Kristaps Porzingis.

Middletonas šį sezoną Milvokio „Bucks“ gretose vidutiniškai renka po 18,3 taško, atkovoja po 6 kamuolius ir atlieka po 4,3 rezultatyvaus perdavimo.

Walkeris Šarlotės „Hornets“ gretose vidutiniškai pelnė po 25,6 taško, atkovojo po 4,4 kamuolio ir atliko po 5,9 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
kunigas
Luka su kemba sunkiai tilptu vienoj komandoj
2019-05-01
+12
Atsakyti
T-Mac
Middleton turetu likti Bucks komanda eina link finalo.Kemba nores max contract,o jam siulys ne vienas klubas tad neaisku.Geriau bandytu Vucevic prisivilioti.
2019-05-01
+12
Atsakyti
Zz
Nu Middleton tiktu i Mavericks rotacija, nes butent ko jiems truksta tai stabilaus snaiperio. Bet nemanau, kad jis nores eit is Bucks, ypac jeigu jie pasieks finalus.
2019-05-01
+5
Atsakyti
sp
Walkeris maxo vertas, Middletonas ne, bet prasys
2019-05-01
+9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Khris Middleton

Khris  Middleton
Komanda: Milwaukee Bucks
Pozicija: SF
Amžius: 27
Ūgis: 201 cm
Svoris: 98 kg
Gimimo vieta: Teksasas, JAV