Savo elgesio Ispanijos lygos rungtynėse nevaldęs ir muštynes sukėlęs buvęs Vilniaus „Ryto“ legionierius Dominique’as Suttonas sulaukė bausmės.

Dominique Sutton

Dominique  Sutton
Dominique  Sutton
MIN: 22.29
PTS: 11.79 (58.54%)
REB: 5.26
AS: 1.47
ST: 1.42
BS: 0.11
TO: 2.47
GM: 19

Oficialiai paskelbta, kad Burgoso „CB Miraflores“ ekipos krepšininkas dėl savo elgesio turės praleisti ketverias rungtynes.

Iki reguliariojo sezono pabaigos Suttono ekipa dar sužais trejas rungtynes, todėl vieno mačo diskvalifikacija persikels vėlesniam laikui.

Pratrūkęs buvęs Vilniaus „Ryto“ legionierius, mače su Saragosos „Tecnyconta“ likus žaisti 7,8 sekundės, stabdydamas Carlosą Aloceną iššaukė pastarojo erzelį ir abu krepšininkai susikibo. Netrukus abiejų ekipų žaidėjams pribėgus, Suttonas paleido smūgį kito „Tecnyconta“ žaidėjo adresu.

Stanui Okoye apkabinus įsiaudrinusį Suttoną ir mėginus jį atitraukti, dar šį sezoną „Ryte“ žaidęs amerikietis demonstruodamas savo jėgą parbloškė varžovą ant parketo ir toliau taikėsi pulti „Tecnyconta“ žaidėjus.

Galiausiai prie jo priėjo komandos draugas Bruno Fitipaldo ir personalo narys, kurie galų gale sulaikė Suttoną. Jis buvo išvarytas iš aikštės, o dvikova baigėsi dramatiška Seibučio vedamos „Tecnyconta“ pergale.

32-ejų metų 196 cm ūgio Suttonas sezoną pradėjo Vilniuje ir „Ryte“ žaidė iki sausio viduryje, kol dėl aikštingo charakterio klubas jo atsisakė.

Komentarai:
K...a
tik tokie tuščiagalviai ir eina i tokias komandas kaip ritas, neišsivysčiusias😁
2019-05-11
+2
Atsakyti
savas
ko Sabalas nelindo ginti savo komandos draugų? Pridėjo į kelnes :)
2019-05-10
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.