Nuotr.: BasketNews.lt
Nuotr.: BasketNews.lt
Nuotr.: BasketNews.lt
Nuotr.: BasketNews.lt
Nuotr.: BasketNews.lt
Nuotr.: BasketNews.lt
Nuotr.: BasketNews.lt
Nuotr.: BasketNews.lt
Nuotr.: BasketNews.lt
Nuotr.: BasketNews.lt

„Pralaimėjome rungtynes, labai liūdina prasta pradžia tiek pirmo, tiek trečio kėlinio. Daugiau „Lietkabeliui“ nelabai kuo nusileidome – kamuolius puolime laimėjome, atlikome daugiau rezultatyvių perdavimų, mažiau klaidų, daugiau perimtų kamuolių. Viskas kaip ir neblogai, išskyrus pataikymo procentą“, – po rungtynių sakė Petrauskas.

Fotogalerija

Paklaustas, kas lėmė banguotumą komandos žaidime, Petrauskas tikino, kad tai lėmė trenerių sprendimai.

„O kodėl „Lietkabeliui“ nepavyko? Nes kažką treneriai keičia. Sudėtį keičia, ieško skirtingų žaidimo variantų. Mes irgi keitėme, šiek tiek atsitiesėme, aplyginome rungtynes ir išsiveržėme į priekį, o paskui kelios klaidos, pradėjo žaisti kitus derinius, ieško stipriųjų pusių ir jie padarė atkarpą ir vėl prasta trečio kėlinio pradžia“, – sakė strategas.

Petrauskas duoklę atidavė ir karjeros mačą sužaidusiam Pauliui Valinskui

„Dabar jis jau kelias rungtynes įmeta tritaškius paskutinėmis sekundėmis, atšokdamas, nematydamas krepšio. Čia iš tikrųjų parodo aukšto lygį žaidėjo, nes tokiu metimus sumesti sunku“, – sakė Petrauskas.

Tuo metu Čanakas džiaugėsi laimėtomis rungtynėmis, bet tuo pačiu tikino, kad tai tik viena pergalė, kuri kol kas nieko nereiškia.

„Kiekvienoje atkrintamųjų serijoje pirmos rungtynės yra labai svarbios, tačiau tuo pačiu metu tai nieko nereiškia. Pirmaujame tik 1-0 ir nesu patenkintas savo žaidimu gynyboje, tačiau „Pieno žvaigždės“ turi daug ginklų puolime ir sulaikyti juos iki 75-80 taškų nėra lengva“, – po mačo teigė „Lietkabelio“ treneris.

Komentarai:
Sveiki atvykę į geriausią svetainės sekso pažinčių >>> www.Sexcoss.Com
2019-05-15
+2
Atsakyti
Petrauskai tu jau 10 karta is eiles pralosi. mane tavo vietoj senai butu atleide. Nu nieko gal pasiseks sekanti kar geria. jog varzovas ne koks zalgyris. o pilnai lygevertis.
2019-05-14
+5
Atsakyti
savas
sveikinimai kabeliui ir linkėjimai poryt baigti ketvirtfinalį. o Valius visiškas šaunuolis, nors kiti irgi daug ir šuaniai dirbo, tik kaip visada Mindė prasčiausia atrodė.
2019-05-14
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Panevėžio Lietkabelis
Pasvalio Pieno žvaigždės
61%
33/54
Metimai iš žaidimo
46%
30/65
33
Atkovoti kamuoliai
28
23
Rezultatyvūs perdavimai
23
5
Perimti kamuoliai
8
4
Blokuoti metimai
1
62%
13/21
Tritaškiai
39%
11/28

Rungtynių žaidėjai

Paulius  Valinskas
26 PTS
9/12 FG
2/2 FT
Jay  Threatt
24 PTS
8/15 FG
3/3 FT
Ziga  Dimec
9 REB
6 DREB
3 OREB
Yancy  Gates
6 REB
5 DREB
1 OREB
Paulius  Valinskas
8 AS
2 TO
30 MIN
Jay  Threatt
10 AS
2 TO
38 MIN
Paulius  Valinskas
34 EFF
50% 2P%
100% 3P%
Jay  Threatt
27 EFF
50% 2P%
56% 3P%