Nuotr.: Reuters, AP - Scanpix
Nuotr. Reuters, AP - Scanpix

Niujorko „Knicks“ gavę pirmąjį šaukimą šių metų naujokų biržoje gali panaudoti mainuose.

Šį sezoną metami tritaškiai

34%
10,0
Pataiko: 10,0
Taiklumas: 34,0%
Vieta lygoje: 25
Geriausias pasiekimas: 20
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Tim Hardaway

„The Athletic“ žurnalistas Shamsas Charania praneša, jog tokiu atveju „Knicks“ bandytų derėtis su Naujojo Orleano „Pelicans“ ir taip įgyti teises į Anthony Davisą.

„Man buvo pasakyta, kad jeigu „Knicks“ gaus pirmąjį šaukimą, jie susitelks į potencialų sandorį dėl Daviso. „Knicks“ veikiausiai išsiųstų Zioną Williamsoną ir Keviną Knoxą. Tikėtina, kad „Pelicans“ geresnio pasiūlymo negaus“, – teigė Charania.

„Davisas būtų puikus masalas prisivilioti Kyrie Irvingą ir Keviną Durantą, kurie taps laisvaisiais agentais bei nori žaisti su kitomis žvaigždėmis“, – pridėjo žurnalistas.

Būtent Irvingas ir Durantas su atvykimu į Niujorką siejamas jau didžiąją dalį sezono, taigi toks scenarijus atrodo realus.

Naujokų biržos loterija, kurioje paaiškės kokia eilės tvarka komandos rinksis žaidėjus vyks jau šiąnakt ir prasidės 3 val. 30 min. Lietuvos laiku.

Šio sezono prasčiausia reguliariojo sezono komanda tapę „Knicks“ turi 14 proc. šansą gauti pirmąjį šaukimą. Tokia pačią galimybę turi ir Klivlando „Cavaliers“ bei Finikso „Suns“.

Debiutiniame sezone Knoxas vidutiniškai rinko po 12,8 taško, atkovojo po 4,5 kamuolio ir atliko po 1,1 rezultatyvų perdavimą.

Tuo metu sezono dėl peties traumos nebaigęs Davisas pelnydavo po 25,9 taško, atkovojo po 12 kamuolių ir atlikdavo po 3,9 kamuolio.

Komentarai:
Sveiki atvykę į geriausią svetainės sekso pažinčių >>> www.Sexcoss.Com
2019-05-15
-5
Atsakyti
zaza
ne to jis klause. Klause, kodel pelicans negali gaut irvingo ir duranto, ko jie prastesni uz knicks. Tai atsakymas - neturi tiek pinigu, nes prisipirko visokio sudo. Ir Knicks didesnis "market\'as" - t.y. patrauklesne vieta zaidejams.
2019-05-15
+6
Atsakyti
neverta knicksam ziono atiduot butu. turi knoxa, turi ntikilina, dar vienas jaunas perspektyvus butu. ir per 3-4 metus iki 76ers lygio dasimust galetu ir rytuose patriuksmaut, ypac jei koki allstara dar prigriebtu. o jei iskeis tai.. su tom zvaigzdem nekazkas gali gautis. kaip kad jau n metu iseiles nekazkas is knicksu.
2019-05-15
-3
Atsakyti
Boo
Visi zinom kad Caws gaus ta saukima 1
2019-05-14
-3
Atsakyti
Serbentautas
sena info dėl k.knox+zion <> davis
2019-05-14
Atsakyti
rd
Pinigų turi, kadmaksimalius kontraktus pasiųlytų visiems
2019-05-14
-3
Atsakyti
sp
kuom dabar Davis blogas masalas prisivilioti Duranta ir Irvinga i dabartini savo kluba? kuom knicks stipresni uz pelicans?
2019-05-14
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Kevin Durant

Kevin  Durant
Komanda: Golden State Warriors
Pozicija: SF
Amžius: 30
Ūgis: 211 cm
Svoris: 107 kg
Gimimo vieta: Vašingtonas, JAV