Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr. BasketNews.lt/D.Lukšta

Neseniai pasklidus naujienai, jog Aaronas White‘as su Eurolygomis žvaigždėmis dalyvaus TBT turnyre, tapo aišku, kad prie jo prisijungs dar vienas žalgirietis.

Thomas Walkup

Thomas  Walkup
Thomas  Walkup
MIN: 16.83
PTS: 5.18 (54.34%)
REB: 2.62
AS: 2.21
ST: 0.53
BS: 0.03
TO: 1.18
GM: 34

Tai – Thomasas Walkupas, apie kurio prisijungimą prie komandos patvirtino Maskvos CSKA puolėjo Kyle‘o Hineso komandos „Instagram“ puslapis.

Walkupas prisijungs prie White‘o, Hineso, Mike‘o Jameso (Milano „AX Armani Exchange“), Nicko Calatheso (Atėnų „Panathinaikos“), Kendricko Ray (Tel Avivo „Maccabi) bei Isaiah Mileso (Limožo CSP).

Visi šie žaidėjai varžysis dėl 2 mln. JAV dolerių piniginio prizo. Pernai šiame TBT turnyre dalyvavo ir Brandonas Daviesas, kuris su „Team Fredette“ pasiekė pusfinalio etapą.

Komentarai:
Norite surasti moterį vienai nakčiai? Sveiki atvykę į >>>>> www.Sexcoss.Com
2019-05-19
+4
Atsakyti
...
Įspūdinga komanda gausis :) Jei NBA geriausieji nedalyvaus, turėtų imti prizą :)
2019-05-18
+5
Atsakyti
Ar negeriau smagiai pailsėti kur nors kur šilta? Ant duonos pinigų užtenka tad kur logika blaškytis dėl pinigų? Labai keista kaip Žalgiris laisva valia paleidžia klubus o kur traumų tikimybė? Ok galbūt laimesi 2mln o jei raiščiai bus nutraukti?
2019-05-18
-13
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Thomas Walkup

Thomas  Walkup
Komanda: Kauno Žalgiris
Pozicija: SG
Amžius: 26
Ūgis: 193 cm
Svoris: 88 kg
Gimimo vieta: Teksasas, JAV