Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Sekmadienį pasirodžiusią informaciją, jog Vilniaus "Rytas" pretenduoja į vardinį Eurolygos kvietimą, patvirtino klubo direktorius Julius Sarapinas.

Sarapinas teigė, kad šis kvietimas yra įrodymas, jog lyga vertina „Rytą“, kaip ilgametį partnerį. Kalbėdamas apie reikalavimus Eurolygos klubams ir klubo šansus kitą sezoną žaisti mano, kad dalį kriterijų sostinės ekipa atitinka.

„Eurolyga žiūri į sportinius rezultatus, kurie šiame sezone mūsų yra tikrai geri, tačiau Eurolyga žvelgia ir į verslo pusę. Žiūri, ar rinka yra įdomi ir patraukli. Svarbus lankomumas, kuris pas mus kyla. Eurolyga žiūri į bendrą paveikslą, tad sunku pasakyti, ko jiems reikia ir ko mums labiausiai gali trūkti. Bet mes jau ne kartą esame dalyvavę Eurolygoje, tad toks kaip ir įrodymas, kad kriterijus atitinkame“, – teigė Sarapinas.

Pastarąjį kartą Eurolygoje tuometinis „Lietuvos Rytas“ žaidė 2012–2014 metų sezonais.

 

Komentarai:
Aha
Nu idomiai cia tas ryto direktorius sneka apie kazkokius specialius kvietimus. Yra Urbono straipsnis, kur visa sita situacija visai kitaip parodyta. Pasirodo, yra nustatyta standartine procedura, pagal kuria i Europos taure, o kitam sezonui ir i viena Eurolygos vieta (del susiklosciusiu sio sezono aplinkybiu) gali is esmes pretenduoti bet kuris Europos klubas. Yra nustatyti konkretus kriterijai, pagal kuriuos paraiskos yra vertinamos. Kadangi ryto triju metu sutartis su Europos taure baigiasi si sezona, tai, noredami toliau zaisti Eurolygos bet kuriame organizuojamame turnyre, privalo teikti ta paraiska. Taip kad atrodo, jog cia bus eilinis ryto vadovu bandymas pagrazinti situacija ir tai isnaudoti elementariam piarui, pvz, paskatinti abonementu pirkima ar pan.
2019-05-27
+4
Atsakyti
NBA7
VILNIAUS RYTAS JEEP

kito sezono nauja sudetis-

C - Artiom Parachouvski

C- Elmedin Kikanovic (Monaco)

C- Martynas Echodas

PF- Luke Sikma (Alba)

PF- Saulius Kulvietis (Lietkabelis)

SF- Arnas Butkevičius

SF- Eimantas Bendžius

SG- Alex Renfroe (Partizan)

SG- Mindaugas Girdžiūnas

SG- Deividas Sirvydis

PG- Peyton Siva (Alba)

PG- Chris Crameris

PG- Žygimantas Janavičius (Prienai).

14- Norbertas Giga

15- Margiris Normantas
2019-05-27
-15
Atsakyti
JZ
"Svarbus lankomumas", - tuo viskas ir pasakyta. Europos lygoj nesurenka pirmo Siemens arenos aukšto.
2019-05-27
+7
Atsakyti
Dilmah
sveikinimai Rytui su vieta EL! Net neabejoju, kad ją gausim.
2019-05-27
-14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.