Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Ambicingai superžvaigždžių medžioklei besirengianti Bruklino „Nets“ vadovybė žengė pirmąjį žingsnį. ESPN šaltiniai praneša, jog klubas atsikratė brangiausio savo žaidėjo Alleno Crabbe'o, kurį mainų būdu perleido Atlantos „Hawks“ komandai.

Šį sezoną metamos baudos

75%
17,6
Pataiko: 17,6
Taiklumas: 75,2%
Vieta lygoje: 18
Geriausias pasiekimas: 32
Blogiausias pasiekimas: 7
Daugiausia pataiko: Trae Young

Kartu su 18,5 mln. JAV dolerių atlyginimą užsigarantavusiu Crabbe'u „Nets“ išsiuntė 17-ą šių metų ir pirmojo rato 2020-ųjų metų NBA šaukimus. Į Brukliną iš Atlantos atkeliauja Taureanas Prince'as ir 2021-ųjų antrojo rato šaukimas.

Pagal lygos reglamentą, šis sandoris oficialiai negali įvykti iki liepos 6-osios.

Šį tarpsezonį laisvuoju agentu tapsiantis Kyrie Irvingas ir „Nets“ jau išreiškė abipusį susidomėjimą suvienyti jėgas. Bruklino komanda, algų kepurėje turėdama 46 mln. JAV dolerių, šią vasarą galės pasirašyti du maksimalios vertės kontraktus.

„Nets“ svajonių scenarijus – prisivilioti Irvingą ir „Golden State Warriors“ veikiausiai paliksiantį Keviną Durantą.

Apie tokio paties dueto prisiviliojimą svajoja ir Niujorko „Knicks“. Visgi lygos šaltiniai praneša, kad Irvingo susidomėjimas „Nets“ klubu ypač išaugo paskutiniu metu bei ši ekipa įvardijama rimta kandidate prisvilioti su Bostono „Celtics“ atsisveikinantį gynėją.

„Nets“ žvaigždė D'Angelo Russellas šį tarpsezonį taps apribotu laisvuoju agentu, kurį komanda gali išsaugoti net neprireikus siūlyti maksimalios sutarties.

Šeštą sezoną NBA sužaidęs 27-erių Crabbe'as šiemet elitinėje lygoje vidutiniškai rinko po 9,6 taško ir 3,4 atkovoto kamuolio. Tiesa, dėl traumos jis aikštėje pasirodė tik 43-ejose rungtynėse.

25-erių Prince'as šį sezoną fiksavo 13,5 taško statistiką per susitikimą.

Komentarai:
JZ
Kyrie Nets reikalingas tik tam, kad pritrauktų antrą žvaigždę. 🦕 Lyginant jį ir D\'lo, tai geriau D\'lo išlaikyti. 🎱 Abu negalėtų būt komandoj dėl gynybos trūkumo. 🦌
2019-06-07
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Taurean Prince

Taurean  Prince
Taurean  Prince
MIN: 28.22
PTS: 13.49 (50.28%)
REB: 3.62
AS: 2.15
ST: 0.96
BS: 0.35
TO: 1.82
GM: 55