Nuotr.: D. Lukšta
Nuotr. D. Lukšta

„Šilutės“ komanda pradėjo komplektuoti komandą 2019-2020 metų sezonui. Šilutiškiai pratęsė sutartį dar vieneriems metams su įžaidėju Andriumi Gaidžiu. Krepšininkui tai jau bus trečiasis sezonas Pamario komandoje.

Šį sezoną pelnomi taškai

45%
85,9
Pelno taškų: 85,9
Taiklumas: 45,4%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 109
Blogiausias pasiekimas: 64
Daugiausia pelno: Evaldas Džiaugys

2018-2019 metų sezone, kuomet komanda reguliariajame sezone užėmė 5 vietą, Gaidys pelnydavo po 6,9 taško ir atlikdavo po 4 rezultatyvius perdavimus. 

Šilutės komandą taip pat papildė 203 cm ūgio lengvojo krašto puolėjo pozicijoje galintis rungtyniauti Tomas Butrimas. Įspūdingu atletiškumu pasižymintis krepšininkas praėjusiame sezone rungtyniavo Didžiosios Britanijos Londono „United“ klube. Su krepšininku sudaryta sutartis 1+1 principu. 

Šilutiškių gretose lieka Rokas Nikitinas, Tautvydas Rimkus, Paulius Gvazdaitis ir Paulius Poška. Pastarasis šiuo metu dalyvauja Donaldo Kairio vadovaujamos Lietuvos dvidešimtmečių rinktinės stovykloje, kuri ruošiasi Europos čempionatui.

Tomo Butrimo žaidimo epizodai:

Andriaus Gaidžio žaidimo epizodai:

Komentarai:
lil
Butrimas belekoks Dievaa, kyla
2019-06-12
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Tomas Butrimas

Tomas   Butrimas
Pozicija: PF
Amžius: 20
Ūgis: 203 cm
Svoris: 83 kg
Gimimo vieta: Lietuva