Nuotr.:

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) naujokų biržoje 60-uoju šaukimu pašauktas Vanja Marinkovičius tikina, kad yra pasirengęs vykti už Atlanto.

Šį sezoną pelnomi taškai

46%
114,2
Pelno taškų: 114,2
Taiklumas: 46,4%
Vieta lygoje: 6
Geriausias pasiekimas: 146
Blogiausias pasiekimas: 86
Daugiausia pelno: Buddy Hield

Sakramento „Kings“ generalinis vadybininkas Vlade Divacas buvo užsiminęs, jog norėtų atsiskraidinti 22-ejų serbą į JAV, o pats Marinkovičius taip pat tikino, kad norėtų užsivilkti „Kings“ uniformą.

„Laukiu skambučio iš Sakramento ir pamatysime, kokie yra jų planai. Laukia įdomi vasara ir visada privalu žiūrėti į priekį. Galiu užtikrinti, jog esu pasiruošęs naujiems iššūkiams, tikiuosi tapti Sakramento gyventoju“, – serbų žiniasklaidai sakė Marinkovičius.

Praėjusį sezoną Belgrado „Partizan“ atstovavęs gynėjas Europos taurėje vidutiniškai rinko po 12,4 taško, 2,3 atkovoto kamuolio, 2,3 rezultatyvaus perdavimo ir 8 naudingumo balus.

Komentarai:
Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
-9
Atsakyti
Zapi
Snekekit ka norit, o sitas bus vienas geriausiu is 2019 naujoku birzos, bent pirmus 2-3 metus.
2019-06-23
+10
Atsakyti
Sakramentas tai totali serbijos ambasa pasidarė tik smalsu kaip Sakremento GM kentės tokius žaidimus. Palyginus jau senas 22m ir taurėje prieš tokias komandas kaip rytas ar monaco turėjo viena ranka žaisti. Eurolygoje neturėtu tokios statistikos
2019-06-23
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Vanja Marinkovic

Vanja  Marinkovic
Komanda: Belgrado Partizan
Pozicija: SG
Amžius: 22
Ūgis: 198 cm
Svoris: 88 kg
Gimimo vieta: Serbija