Nuotr.: Sputnik – Scanpix
Nuotr. Sputnik – Scanpix

Nando De Colo užsibrėžus sugrįžti į Nacionalinę krepšinio asociaciją (NBA), savo žingsnį žengė ir į jį teises turinti Toronto „Raptors“.

Nando De Colo

Nando De Colo
Komanda: Maskvos CSKA
Pozicija: PG, SG
Amžius: 32
Ūgis: 196 cm
Svoris: 91 kg
Gimimo vieta: Sainte Catherine, Prancūzija

Pranešama, kad NBA čempionai pateikė 32-ejų prancūzui 1,8 mln. JAV dolerių vertės kvalifikacinį pasiūlymą, taip išsaugodami reglamentuotą krepšininko karjeros kontrolę elitinėje krepšinio lygoje.

De Colo už Atlanto lieka apribotu laisvuoju agentu, o paskutinis žodis atleto derybose su kitais klubais priklausys „Raptors“ vadovybei, kuri turės teisę pasiūlyti tokį pat kontraktą ir išsaugoti žaidėją arba leisti jam tęsti karjerą kitur.

Jeigu De Colo galiausiai liks Europoje, Kanados komanda išsaugos teises į jį.

Antrąkart su Maskvos CSKA Eurolygos čempionu tapusio De Colo kontraktas Rusijoje baigėsi šią vasarą. Pagal paskutinį trejų metų kontraktą jis kasmet uždirbo apie 3 mln. JAV dolerių ir buvo vienas brangiausių žaidėjų Europoje.

Prancūzijos rinktinės vedlys Eurolygoje šį sezoną pelnė po 14,7 taško, atliko po 3,4 rezultatyvaus perdavimo ir atkovojo 2,5 kamuolio.

De Colo 2009-ais metais savo pavardė išgirdo 53-as, kai jį pasikvietė San Antonijaus „Spurs“ ekipa. Nuo 2012 metų į NBA persikėlęs gynėjas Teksase praleido pusantro sezono, o paskui buvo iškeistas į Toronto „Raptors“. 

De Colo jame užbaigė 2013-2014 m. sezoną ir tuomet pasuko į Maskvą. 

Per iš viso 119 sužaistų rungtynių atakų organizatorius vidutiniškai aikštėje praleido po 11,9 minutės, pelnė po 3,8 taško, atkovojo po 1,8 kamuolio ir išdalijo po 1,7 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną pelnomi taškai

47%
112,7
Pelno taškų: 112,7
Taiklumas: 46,7%
Vieta lygoje: 12
Geriausias pasiekimas: 140
Blogiausias pasiekimas: 86
Daugiausia pelno: Kawhi Leonard