Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Manto Kalniečio atstovaujamas Vilerbano ASVEL klubas sulaukė kritikos dėl neužtikrinamų tinkamų sąlygų žaisti krepšinį.

Mantas Kalnietis

Mantas  Kalnietis
Mantas  Kalnietis
MIN: 25.04
PTS: 10.22 (50%)
REB: 2.94
AS: 5.67
ST: 0.89
BS: 0.11
TO: 2.06
GM: 18

Vilerbano ASVEL komandos salėje nėra įrengtas oro kondicionierius, todėl per rungtynes temperatūra pasiekia ir 40 laipsnių šilumos.

Nusiskundimus dėl itin didelės temperatūros salėje pareiškė kitos Prancūzijos lygos finale žaidžiančios ekipos vyriausiasis treneris Saša Obradovičius ir vienas ekipos krepšininkų.

„Tokios sąlygos yra nežmoniškos. Jos sukelia problemų abiem komandoms. Prieš penktąsias rungtynes privaloma imtis sprendimų. Komanda, kuri kitą sezoną žais Eurolygoje, turi rasti sprendimą, kadangi arena nėra pritaikyta žaisti aukšto lygio krepšinio rungtynes“, – pasisakė Obradovičius.

Apie šią problemą kalbėjo ir „Monaco“ ekipos krepšininkas 37-erių metų 202 cm ūgio Amara Sy.

„Antrose serijos rungtynėse Ericas Buckneris pareidamas į rūbinę pasijuto prastai. Mes dėl jo tikrai buvome išsigandę. Juo turėjo pasirūpinti gydytojai. Paulas Lacombe taip pat nesijuti labai gerai. Tai yra problema. Žinau tai, kadangi pats kelis sezonus žaidžiau ASVEL komandoje. Tai yra problema ir žiūrovams, ir žaidėjams. Turime gerti tris kartus daugiau vandens tam, kad žaistume tokioje temperatūroje“, – kalbėjo „Monaco“ veteranas, Vilerbano klube žaidęs 2012-2015 metų sezonuose.

„Pirmuose dviejuose mačuose buvo karšta, bet dabar bus dar karščiau. Sąlygos žaisti nėra puikios, ypatingai per atkrintamąsias, bet bet jos bus vienodos visiems“, – sakė ASVEL vairininkas Zvezdanas Mitrovičius.

Vilerbano ekipos „Astroballe“ arena talpina 5,5 tūkst. žiūrovų. Ji buvo atidaryta 1995 metais.

Serijos iki trijų pergalių rezultatas yra lygus 2-2. Lemiamas mūšis prasidės šiandien 21.45 val.

Epizodai iš antrųjų finalo serijos rungtynių Vilerbane:

Komentarai:
Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
+2
Atsakyti
asas
Fake news
2019-06-25
-4
Atsakyti
Anonimas
Nerupi tiem Francam ant tiek kasis kad jie arenas renovuotu. Sakys tipo ai gi eurolygoje rudeni ziema ir pavasari tik losiama, nenudvesite.

Siaip juokas ima kai eurolyga kviecia tokias komandas kur tik 5 stukas ziurovu talpina
2019-06-25
+15
Atsakyti
Trey Hu Jei
Biednas klubas negali kondiskiu isimest i sale
2019-06-25
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

54%
21,9
Pataiko: 21,9
Taiklumas: 53,9%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 28
Blogiausias pasiekimas: 16
Daugiausia pataiko: Elmedin Kikanovic