Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Klaipėdos „Neptūnas“ pratęsė kontraktą su 37-erių veteranu Tomu Delininkaičiu, kuriam tai bus trečiasis sezonas uostamiestyje paeiliui bei penktas karjeroje.

Tomas Delininkaitis

Tomas  Delininkaitis
Tomas  Delininkaitis
MIN: 17.73
PTS: 10.48 (59.84%)
REB: 1.55
AS: 1.8
ST: 0.61
BS: 0
TO: 1.34
GM: 44

Praėjusį sezoną „Besafe–LKL“ čempionate klaipėdietis vidutiniškai žaidė po beveik 18 minučių, pelnė po 10,5 taško bei buvo taikliausias lygos snaiperis, tolimus metimus realizavęs 46,4 proc. tikslumu.

Čempionų lygoje Delininkaitis per 18 vidutiniškai ant parketo praleidžiamų minučių rinko po 13,4 taško, tolimus metimus metęs net 51,8 proc. taiklumu, o tai buvo penktas rezultatas turnyre.

„Emocijos labai geros, džiaugiuosi, kad galėsime kartu tęsti jau pradėtus darbus ir siekti aukščiausių tikslų, – tinklalapiui „bcneptunas.lt“ teigė Delininkaitis. – Klaipėda yra mano gimtasis miestas, namai, todėl man yra garbė atstovauti savo miesto klubui.

„Neptūnas“ žengia į priekį, kiekvienais metais vis labiau tobulėja, todėl man tikrai smagu būti šios organizacijos dalimi.“

„Manau, kad Tomas savo žaidimu nusipelnė naujos sutarties, – sakė klubo sporto direktorius Donatas Zavackas. – Jis savo darbu treniruotėse ir rungtynėse įrodė, kad yra svarbus klubo žaidėjas, todėl siekėme jį išlaikyti savo sudėtyje. Tomo patirtis yra labai svarbi tiek aikštelėje, tiek komandos rūbinėje, o tai duoda labai daug naudos.“

Sutartis su Klaipėdos klubu be Delininkaičio dar turi Paulius Dambrauskas, Osvaldas Olisevičius, Aidas Einikis bei Tadas Pažėra.

Klaipėdos „Neptūnas“

Pozicija Žaidėjas Amžius Ūgis
PG Paulius Dambrauskas 26 191
PG Tadas Pažėra 21 194
SG/SF Aidas Einikis 22 194
PF/SF Osvaldas Olisevičius (naujiena) 26 200
SG/PG Tomas Delininkaitis (naujiena) 37 190
Treneris Tomas Rinkevičius (naujiena)
Sutartys
baigėsi:
 Lorenzo Williams, Deividas Gailius, Laurynas Beliauskas, Laimonas Kisielius, Džiugas Slavinskas, Gytis Masiulis, Arūnas Mikalauskas, Simas Galdikas, Jerai Grantas (negrįš), Kazys Maksvytis (negrįš)
Domina: Deividas Gailius, Simas Galdikas, Gytis Masiulis, Džiugas Slavinskas, Arūnas Mikalauskas
Komentarai:
Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
-5
Atsakyti
Anonimas
Iš dominančių žaidėjų sąrašo būtų gerai, kad su Slavinsku sudarytų naują sutartį, Masiulį kaip nors išlaikyti ir Gailių išlaikyti, bet žinant jo kainą, nemanau, kad Neptūnui verta dėl jo plėšytis, nes sunkiai jam sekasi būti lyderiu, nebent kaip klaipėdietis sutiktų žaisti už mažesnę alga, tada verta būtų pasilikti, visgi žaidėjas su patirtim. Tikiuosi su Galdiku nebus pratęsta sutartis, niekaip jis nesižiūri kaip krepšininkas, NKL atrastų jaunesnių, perspektyvesnių, mobilesnių centrų.
2019-06-25
+6
Atsakyti
...
Manau, kad kiti žaidėjai su kuriais Neptūnas pratęs sutartis, tai bus S.Galdikas, D.Slavinskas ir A.Mikalauskas. Būtų gerai dar išsaugoti D.Gailių, bet čia tikriausiai taip greitai neišaiškės.
2019-06-25
-7
Atsakyti
Nesuvokiama
Kaip Delnas nezaidzia zalgiryje uz tokius pinigus vietoj milakne?:D
2019-06-25
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metamos baudos

76%
16,8
Pataiko: 16,8
Taiklumas: 75,7%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 29
Blogiausias pasiekimas: 7
Daugiausia pataiko: Gytis Masiulis