Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Klaipėdos „Neptūno“ kapitonas Simas Galdikas ir toliau vilkės uostamiesčio ekipos marškinėlius. Klubas su 32-ejų vidurio puolėju pasiekė susitarimą dėl naujos dvejų metų sutarties.

Šį sezoną pelnomi taškai

49%
83,8
Pelno taškų: 83,8
Taiklumas: 49,1%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 106
Blogiausias pasiekimas: 46
Daugiausia pelno: Deividas Gailius

Galdikas tapo tikru „Neptūno“ veidu bei Klaipėdos komandai atstovavo jau devynerius metus, o pastaruosius du sezonus jis buvo renkamas komandos kapitonu.

„Klaipėda yra namai, kolektyvas lieka tas pats, todėl norėjosi likti. Sprendimas tikrai nebuvo sunkus, tiesiog reikėjo susidėlioti detales, kad jos tiktų tiek klubui, tiek man. Esu laimingas likdamas „Neptūne“, stengsimės sirgalius ir toliau džiuginti pergalėmis“, – po sutarties pratęsimo sakė Galdikas.

„Simas yra tikras kovotojas, kuris aikštelėje palieka visą savo energiją. Jis yra pozityvus ir teigiamas žmogus rūbinėje, tad ne veltui dvejus metus paeiliui buvo renkamas komandos kapitonu. Simas visada daro viską, kad sutelktų komandos draugus kovai aikštelėje ir išlaikytų komandiškumą už jos ribų. Džiaugiamės jį išlaikę ekipoje“, – sakė „Neptūno“ sporto direktorius Donatas Zavackas.

Praėjusį „Betsafe–LKL“ sezoną Galdikas žaidė 13 minučių, pelnė po 5,7 taško bei atkovojo po 3,2 kamuolio. Tuo metu FIBA Čempionų lygoje aukštaūgis per 12 minučių rinko po 6,1 taško bei 2,6 atkovoto kamuolio.

Sutartis su „Neptūnu“ kitam sezonui be Galdiko dar turi Tomas Delininkaitis, Paulius Dambrauskas, Osvaldas Olisevičius, Aidas Einikis bei Tadas Pažėra. Ekipai vadovaus treneris Tomas Rinkevičius.

„Neptūno“ komplektacija:

Klaipėdos „Neptūnas“

Pozicija Žaidėjas Amžius Ūgis
PG Paulius Dambrauskas 26 191
PG Tadas Pažėra 21 194
SG/SF Aidas Einikis 22 194
PF/SF Osvaldas Olisevičius (naujiena) 26 200
SG/PG Tomas Delininkaitis (naujiena) 37 190
C Simas Galdikas (naujiena) 32 203
Treneris Tomas Rinkevičius (naujiena)
Sutartys
baigėsi:
 Lorenzo Williams, Deividas Gailius, Laurynas Beliauskas, Laimonas Kisielius, Džiugas Slavinskas, Gytis Masiulis, Arūnas Mikalauskas, Jerai Grantas (negrįš), Kazys Maksvytis (negrįš)
Domina: Deividas Gailius, Gytis Masiulis, Džiugas Slavinskas, Arūnas Mikalauskas
Komentarai:
Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
-19
Atsakyti
Anonimas
kaip atsarginis centras, visai neblogai. svarbiausia kad granta rastu kuo pakeist
2019-06-27
-11
Atsakyti
Jou
Ir speju vistiek dar sugebejo isspausti 100 k per du metus atlyginima :)
2019-06-26
-8
Atsakyti
anupras
Turėčiau jo ūgį, ne ką prasčiau už jį atrodyčiau aikštėje. O šiaip jis talismano lygio - gali per pertraukėles su šokėjomis mosikuotis.
2019-06-26
+13
Atsakyti
Anonimas
akivaizdu kad realiu tikslu kovot del medaliu nelabai yra jei tokius zaidejus pratesineja.
2019-06-26
-13
Atsakyti
nocomment
Nu ir kam sito reikejo.. Vel visus juokins ir tiek, dar jauciu ir alga mokes normalia. Geriau ta vieta jaunimui uzleisti. Jeigu reiketu vaikams rodyti koks turi buti centras, tai Galdikas butu to centro priesingybe. Nerangus, jokio talento, jokio driblingo, neturintis metimo, letas, neištvermingas ir t.t. Ka jis turi tai jega, bet kas is tos jegos, jeigu cia zaidziamas krepsinis, o ne imtynes, tik isleidzia i aikste is karto prazangas uzsidirbineja. Kaip matau 2 metus Neptunas nebekelia aukstu tikslu. Dar truktu, kad su kokiu Kisielium pasirasytu sutarti..
2019-06-26
Atsakyti
Galdikas
tik duokit galdikui kamuoli
2019-06-26
-3
Atsakyti
silvestras60
nesuprantu Neptuno savininku,nejau nemato kad tas kapitonas net NKL lygio netraukia,kamolio nesugraibo,pabegti negali,ka turi tai tik jega.Jauciu kad siemet surinks tokia komanda. kad tik dziaugsis i astuntuka pakliuve.Cia pasityciojimas is fanu,ir taip sirgaliu
2019-06-26
+8
Atsakyti
neptunas
tai dabar visi trys svarbiausi zaidejai liko delnas olisevicius o toliau kas bus gailiumi nesidomi pasilikt kisieliaus ir nebus greiciauciai
2019-06-26
+5
Atsakyti
Antanas
is mordos tai atrodo kaip degradaves ma.rozas
2019-06-26
-38
Atsakyti
kunigas
Terminatorius toliau talenta rodys
2019-06-26
-2
Atsakyti
Jega
Zveris, bus pagrindinis centras :D Gales is galvos visus dubasint :D
2019-06-26
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Simas Galdikas

Simas  Galdikas
Komanda: Klaipėdos Neptūnas
Pozicija: C
Amžius: 32
Ūgis: 203 cm
Svoris: 118 kg
Gimimo vieta: Klaipėda, Lietuva