Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Algų kepurę atsilaisvinusi Los Andželo „Lakers“ komanda tebesvarsto Kyrie Irvingo kandidatūrą formuojant smogiamąjį klubo trejetą artėjančiam sezonui.

Kyrie Irving

Kyrie  Irving
Komanda: Boston Celtics
Pozicija: PG, SG
Amžius: 27
Ūgis: 191 cm
Svoris: 87 kg
Gimimo vieta: Melburnas, Australija

Marcas Steinas iš „New York Times“ praneša, kad laisvus 32 mln. JAV dolerių turinti Kalifornijos ekipa taikysis į 27-erių gynėją, kuris taps laisvuoju agentu.

„Lakers“ taip pat rimtai mąsto apie Kawhi Leonardo prisiviliojimą. Pagal kokius kriterijus galiausiai Los Andželo klubas rinktųsi, kurį žaidėją pasikviesti sėkmės atveju, nėra žinoma.

Irvingas su „Lakers“ pradėtas sieti nuo sausio, kai šis atskleidė paskambinęs „Lakers“ žvaigždei LeBronui Jamesui ir atsiprašęs jo už savo poelgius rungtyniaujant kartu Klivlando „Cavaliers“ gretose.

Jiedu Klivlande aikštele dalijosi trejus metus, per kuriuos triskart pasiekė NBA finalą, o 2016 metais iškovojo pirmąjį „Cavaliers“ čempionų trofėjų. Šis duetas subyrėjo 2017-ais metais Irvingui pareikalavus mainų ir pareiškus, jog jis daugiau nebenori rungtyniauti su LeBronu.

Laikui bėgant Irvingo ir Jameso santykiai pagerėjo, krepšininkai pastaruosius du sezonus rungtyniavoje vienoje „Visų žvaigždžių“ rungtynių komandoje. 

Per mainus prisiviliojus Anthony Davisą, „Lakers“ šansai pasikviesti Irvingą, anot „The Athletic“ žurnalisto Davido Aldridge'o, dar labiau išaugo, mat pats Irvingas trykšta noru suvienyti jėgas su Davisu.

Ketvirtadienį atlikti mainai, kurie dabar suteikia „Lakers“ galimybę pasirašyti maksimalią sutartį su laisvuoju agentu, komandai suteikia daugiau vilčių taikytis ir Leonardą, kuris yra linkęs persikelti į gimtąją Kaliforniją.

ESPN apžvalgininko Adriano Wojnarowski teigimu, Leonardas tebenori prisijungti prie „Lakers“, nors joje dabar ryškiausias vaidmuo ir atitenka LeBronui.

Komentarai:
Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
-16
Atsakyti
kasioguru
neis ten nei vienas. Kawhi po siemet tikrai nenores but kazkieno sesely, o Irvingas butu visiska sliundra, jei dejes skersa ant Broniaus vel griztu pas ji. Kawhi jei ir varys i LA, tai speciau i Clippers, o Irvingas daugiau sansu, kad su KD kooperuosis.
2019-06-28
+5
Atsakyti
Daug spelioniu sitam offseasonui..
2019-06-28
Atsakyti
ZoNe
nemanau kad sitas mazas projektelis suveiks . bet jei gautu Irvinga ar Leonarda butu Cavs 2.0 (Nu su Leonard galbut 4.0)
2019-06-28
+4
Atsakyti
Nemanau
Labai abejoju del Leonardo Lakersuose, o Irvingas praktiskai turi deal su Nets. As kazkaip manau, kad lakers geriau dairytis i solidzius role playerius, nes ir Kemba panasu i celtics, o Butleris manau pasirinks clippers arba rockets.
2019-06-28
+4
Atsakyti
Eeeexx
Lonzo Ball butu puikiausiai tikes...
2019-06-28
-6
Atsakyti
Čeburėkas
NBA darodi visiškas idijotizmas. absoliutus mėšlas. Lebronas yra visos lygos vėžys.
2019-06-28
-6
Atsakyti
ekspertas
laukia smagus sezonas, bus komanda, kuria bus galima stipriai heitinti ir kiekvienas ju pralosimas bus atgaiva krepsini suprantantiems.
2019-06-28
Atsakyti
T-Mac
Irvingas turi cempioniska rysi su Lebronu+Davis butu didele jega vakaruose.Leonarda gauti daug sunkiau Raptors darys viska kad ji išlaikyti.
2019-06-28
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Kawhi Leonard

Kawhi  Leonard
Kawhi  Leonard
MIN: 35.47
PTS: 27.71 (59.9%)
REB: 7.82
AS: 3.49
ST: 1.74
BS: 0.5
TO: 2.33
GM: 84