Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis
Nuotr. BasketNews.lt/V.Mikaitis

Trejus metus Viktorijos „Baskonia“ praleidęs Johannesas Voigtmannas keliasi į Maskvos CSKA.

Šį sezoną metami tritaškiai

41%
8,8
Pataiko: 8,8
Taiklumas: 40,7%
Vieta lygoje: 7
Geriausias pasiekimas: 15
Blogiausias pasiekimas: 2
Daugiausia pataiko: Sergio Rodriguez

„Aš esu laimingas būdamas čia ir turėdamas galimybę žaisti tokiame prestižiniame klube. Tikiuosi iškovoti ne vieną titulą“, – sakė 26-erių metų krepšininkas.

Eurolygos čempionai pranešė, kad su vidurio puolėju pasirašo dvejų metų kontraktą.

„Eurohoops.net“ anksčiau skelbė, kad po išsiskyrimo su „Baskonia“ vokiečio stotele galėjo tapti Stambulo „Anadolu Efes“, tačiau Eurolygos vicečempionai nusprendė pratęsti sutartį su Tiboru Pleissu.

214 centimetrų ūgio centras praėjusį sezoną Eurolygoje vidutiniškai per 24 minutes pelnydavo po 7,5 taško, atkovodavo po 5,8 kamuolio ir rinkdavo po 11,6 naudingumo balo.

Komentarai:
Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
-19
Atsakyti
..
bent vienas vokietis pasiekė Maskvą
2019-07-02
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Johannes Voigtmann

Johannes  Voigtmann
Komanda: Vitorijos Baskonia
Pozicija: C
Amžius: 26
Ūgis: 214 cm
Svoris: 114 kg
Gimimo vieta: Vokietija