Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Kito sezono Eurolygai besiruošianti Maskvos srities „Chimki“ nusitaikė į NBA patirties turintį Malcolmą Delaney.

Šį sezoną metami tritaškiai

35%
10,0
Pataiko: 10,0
Taiklumas: 35,0%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 17
Blogiausias pasiekimas: 3
Daugiausia pataiko: Dee Bost

„Mes esame susidomėję galimybe į komandą prisivilioti Delaney, bet derybos vyksta sunkiai. Amerikiečio prioritetas NBA, todėl mūsų kalbos su juo dažnai dėl įvairių priežasčių yra nukeliamos į ateitį“, – sakė „Chimki“ generalinis direktorius Pavelas Astachovas.

Delaney taip pat yra sulaukęs dvejų metų pasiūlymo iš Maskvos CSKA.

Vis dėlto gynėjas teikia prioritetą grįžimui į NBA, kur rungtyniavo 2016-2018 metų laikotarpiu, bei iki liepos vidurio lauks pasiūlymų iš už Atlanto ir tik tuomet priims sprendimą dėl ateities.

Guangdongo „Southern Tigers“ ekipos garbę gynęs Delaney praėjusį sezoną vidutiniškai per 32 minutes pelnė po 19,4 taško, atkovojo po 6,1 kamuolio ir atliko po 5,6 rezultatyvaus perdavimo.

Amerikiečio sėkmingą pasirodymą vainikavo Kinijos čempionų titulas.

Gynėjas 2015-2016 metų sezone atvedė Krasodaro „Lokomotiv“ į Eurolygos finalo ketvertą. Tuomet krepšininkas vidutinškai rinko po 16,3 taško, atliko po 5,5 rezultatyvaus perdavimo bei buvo išrinktas į pirmąją Eurolygos komandą.

Komentarai:
Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Malcolm Delaney

Malcolm  Delaney
Pozicija: PG, SG
Amžius: 30
Ūgis: 191 cm
Svoris: 86 kg
Gimimo vieta: Baltimorė, JAV