Nuotr.: D. Lukšta
Nuotr. D. Lukšta

17 metų 190 cm ūgio jaunasis talentas Augustas Marčiulionis tęs karjerą Vilniaus „Ryto“ piramidėje. Krepšininkas ir klubas pasirašė dvejų metų sutartį.

Nacionalinėje krepšinio lygoje Vilniaus „Perlo“ komandoje praėjusiame sezone žaidęs Šarūno Marčiulionio sūnus rinko po 7,1 taško ir atlikdavo 3,5 rezultatyvaus perdavimo.

„Augustas yra vienas perspektyviausių savo kartos krepšininkų Lietuvoje, todėl mes džiaugiamės turėdami jį savo sistemoje. Žinau, kad „Rytas“ jam bus puiki vieta tobulėti, o Vilniaus krepšinio sirgalius džiugins dar vieno Marčiulionio žaidimas“, – sako Rolandas Jarutis, Vilniaus „Ryto“ direktorius.

Dar birželio pradžioje jaunuolis dalyvavo prestižinėje NBA organizuojamoje stovykloje „Baketball Without Borders“, kurioje žaidimo elementų mokėsi iš garsių krepšinio specialistų, o dabar ruošiasi Europos aštuoniolikmečių čempionatui.

Komentarai:
Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
-4
Atsakyti
Mykolas Abrutis
geras
2019-07-05
+7
Atsakyti
Nieko
Iš jo gero tik tėvo pavardė .
2019-07-05
-16
Atsakyti
Vel
piaras
2019-07-05
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.