Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

Karjeros šuoliui besirengusiam Nicolasui Laprovittolai – žalia šviesa. „AS.com“ skelbia, jog jį prisiviliojusi Madrido „Real“ susitarė su Badalonos „Joventut“ ekipa dėl krepšininko išpirkos, kuri siekia 200 tūkstančių eurų.

Šį sezoną metami tritaškiai

38%
10,3
Pataiko: 10,3
Taiklumas: 37,9%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 15
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Rudy Fernandez

29-erių argentinietis netrukus oficialiai ilgam taps „Real“ nariu. 

Karališkasis klubas Laprovittolą nusižiūrėjo dar nesibaigus sezonui, o jį globojusiai „Joventut“ pagal reglamentą iki sekmadienio priklausė teisė permušti Ispanijos čempionų pasiūlymą ir taip išsaugoti atakų organizatorių savo gretose.

Buvęs Vilniaus „Ryto“ legionierius šį sezoną Ispanijoje vidutiniškai žaidė po 30 minučių, pelnė po 17,1 taško, atliko po 6,4 rezultatyvaus perdavimo, atkovojo po 2,5 ir perėmė po 1,1 kamuolio bei rinko po 17,7 naudingumo balo.

Pagal pastarąjį rodiklį įžaidėjas neturėjo lygių – jis buvo pripažintas naudingiausiu Ispanijos čempionato krepšininku.

Laprovittola Vilniuje rungtyniavo 2015-2016 m. sezono pradžioje.

Laprovittolos žaidimo epizodai:

Komentarai:
Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
-3
Atsakyti
Eilinis ryto
Isaugintas supertalentas. Jei ne rytas, eurolygos grandai neturetu zaideju.
2019-07-07
-4
Atsakyti
vilius
ryto isaugintas
2019-07-07
+13
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.