Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Panevėžio „Lietkabelio“ klubas trečiadienį savo sudėtį sustiprino iškart dviem panevėžiečiais – ilgalaikę sutartį pasirašė 20-mečių rinktinės narys Tadas Vaičiūnas ir dvejų metų kontraktą sudarė 26-erių Gabrielius Maldūnas.

Gabrielius Maldūnas

Gabrielius  Maldūnas
Gabrielius  Maldūnas
MIN: 24.04
PTS: 9.72 (56.76%)
REB: 5.94
AS: 1.53
ST: 1.17
BS: 0.61
TO: 0.97
GM: 36

Pastaruosius dvejus metus Kėdainių „Nevėžio“ sudėtyje žaidęs 204 cm ūgio vidurio puolėjas prisipažino, kad jau kurį laiką norėjo žaisti gimtojo miesto komandoje, tačiau niekaip abi pusės nepasiekdavo susitarimo dėl bendradarbiavimo. Maldūnas taip pat papasakojo apie pokalbį su vyr. treneriu Nenadu Čanaku, „Lietkabelio“ galimybes ir save.

– Kaip atsidūrėte „Lietkabelyje“? – „kklietkabelis.lt“ paklausė G.Maldūno.

– Prieš kelis metus iš Ispanijos grįžau į Lietuvą ir žaidžiau „Nevėžyje“. Norėjau kilti į aukštesnį lygį, todėl pasirinkau „Lietkabelio“ pasiūlymą. Tiesiog gavau pasiūlymą, ilgai nedvejojau ir sutikau.

– Socialinėje erdvėje matėme, kad jūsų šeima labai džiaugėsi jūsų pasirinkimu. Daugiau laimės buvo jums ar šeimai?

– (Juokiasi). Šeima tikrai labai džiaugėsi. Kai žaidžiau „Nevėžyje“, atvažiuodavo praktiškai į visas rungtynes. Dabar žaisiu Panevėžyje ir nereikės niekur važiuoti. Tikrai šeima labai džiaugėsi.

– Iš šalies stebėjote „Lietkabelio“ komandą ir pačią organizaciją. Kokį įspūdį ji paliko?

– Per pastaruosius kelis metus patobulėjęs klubas ir organizacija yra tarp geriausių Lietuvoje. Turėjau pasiūlymų iš kitų LKL ekipų, bet norėjau žaisti būtent „Lietkabelyje“, kadangi tai yra vienas stabiliausių klubų mūsų šalyje.

– Geriausias praėjusio sezono mačas (24 tšk., 7 atk. kam., 32 naud. bal.) buvo Panevėžyje prieš „Lietkabelį“. Taip sutapo ar turėjote daugiau motyvacijos pasirodyti?

Gabrielius Maldūnas

Gabrielius  Maldūnas
Komanda: Kėdainių Nevėžis
Pozicija: PF, C
Amžius: 26
Ūgis: 204 cm
Svoris: 100 kg
Gimimo vieta: Panevėžys, Lietuva

– Motyvacija yra žaidžiant prieš savus. Ir pernai norėjau žaisti „Lietkabelyje“, bet nepavyko susitarti dėl kontrakto. Buvo papildoma motyvacija rungtyniauti prieš savus sirgalius gimtajame mieste.

– Kaip galėtumėte savo apibūdinti kaip asmenybę?

– Esu gerietis, bent jau taip mane visi apibūdina. Krepšinio aikštelėje esu kovotojas. Neturiu geriausių sugebėjimų, bet atsiduodu 100 proc. ir kovoju dėl kiekvieno kamuolio. Manau, kad gimtojo miesto komandoje kovosiu dar labiau nei anksčiau tai dariau.

– Prieš pasirašydamas sutartį kalbėjotės su Nenadu Čanaku. Kokį įspūdį paliko jis?

– Gavau pasiūlymą, jį svarsčiau, bet paskambino treneris ir tikrai labai gerai pasikalbėjome. Patiko pokalbis ir tai nulėmė mano apsisprendimą. Kiek yra tekę bendrauti su buvusiais jo auklėtiniais, tikrai labai geri atsiliepimai.

– Ar „Lietkabelio“ sudėtyje sutiksite pažįstamų žaidėjų?

– LKL esame vieni prieš kitus žaidę. Lekūnas yra mano amžiaus ir žaisdavome vienas prieš kitą, kai dar būdavome vaikai. Su Dimša esu susitikęs, prieš Sajų esu rungtyniavęs. Užsieniečių nepažįstu, bet susipažinsime.

– Kaip kol kas atrodo pati komplektacija? Gali pakovoti dėl vietos ketverte „Lietkabelis“?

– Manau, kad ne tik dėl ketverto, bet ir dėl medalių. Komplektacija tikrai atrodo neblogai. Treneris ir klubo vadovai tikrai šiame tarpsezonyje atlieka puikų darbą. Belieka sustiprinti įžaidėjo grandį ir galima tikėtis medalių.

– Įpusėjo vasara ir iki pasiruošimo sezonui liko vos kiek daugiau nei mėnuo. Ką pavyko nuveikti ir kokie planai kitoms keturioms savaitėms?

– Sportuoju nuo birželio pradžios Vilniuje su fizinio pasirengimo treneriu. Spėjau ir pailsėti, nes su „Nevėžiu“ sezoną baigiau šiek tiek anksčiau. Spėjau ir pakeliauti, ir pasportuoti. Vasara tikrai užimta ir nenuobodžiauju.

– Ar turite tikslą vasarą patobulinti kažkokį konkretų žaidimo elementą?

– Noriu kuo labiau sustiprinti kūną ir geriau pasiruošti sezonui. Bandau pagerinti savo metimą, kuris yra vienas mano didžiausių žaidimo minusų.

Komentarai:
Kviečiu jus i privatų sеkso klubą http://go-4.net/e1UJ
2019-08-04
-4
Atsakyti
Sveiki, ar jus domina tikros sеkso pažintys jūsų mieste? Taigi išbandykite šį puslapį - http://go-4.net/e1UJ Mano prоfilio vаrdas yra Аnna24, laukiu tavęs, be to, yra mano іntymios nuоtraukos :)
2019-07-31
+7
Atsakyti
as
Labai geras pastiprinimas, ne tinginys o tikras kovotojas. Metima pagerinsi su laiku, viskas bus ok, Sajus taps atsarginiu, pamatysit
2019-07-12
-2
Atsakyti
Savas
Gabai, metimas - tai pagrindas. Kad galesi tik kamuoli atkovoti, tai niekuo neišsiskirsi, nes šiemet Lietkabelyje tokiu bus daug
2019-07-12
-1
Atsakyti
Antanas
kiek žinau jis turi rimta protine negalia ir siaip i duc.ha nesa
2019-07-12
-27
Atsakyti
Lietkabelistas
Tikrai gerą komplektaciją renka lietkabelis kitam sezonui, gali būti geriausia komplektacija per pastaruosius sezonus. Medalius tikrai laumės ir LKL ir KMT. Bravo lietkabeliui !!!
2019-07-12
+14
Atsakyti
Žinoma
Jei Lietkabelis suras puikius įžaidėjus ir gynėjus tikrai ims medalius kitą sezoną. Litkabelis gali užimti sezone ir 3-2 vietą, priklauso nuo ryto ir neptūno komplikacijos, bet kolkas atrodo, kad ji nekokia . Tai galima bus ir į finalą pakliūti, būtų puiku lietkabeliui sidabras prieš žalgirį.
2019-07-12
+9
Atsakyti
Raimis
oho. buves naudingiausias nevezio zaidejas į lietkabeli. idomu bus. tvarkys zalgirio priekine linija :D
2019-07-12
+20
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

37%
7,3
Pataiko: 7,3
Taiklumas: 36,5%
Vieta lygoje: 10
Geriausias pasiekimas: 15
Blogiausias pasiekimas: 1
Daugiausia pataiko: Saulius Kulvietis